A bedrock.farm fiatal kertészei hozzák vissza a főváros vérkeringésébe az ingatlan hasznosításra alkalmatlan helyiségeket a BVK segítségével.

Saját fejlesztésű technológiájuk révén szezontól és időjárástól függetlenül képesek beltéren tápláló, biztonságos és elérhető leveles zöldek, fűszernövények, mikrozöldek, gombák és ehető virágok termesztésére.Bedrock farm

A 2019-ben Dr. Balázs Bence és Szűcs Endre összefogásával szemléletformálás céljából indított bedrock.farm mára már ütemesen fejlődő és nemzetközileg is egyedi agrártechnológiai startuppá nőtte ki magát. Belvárosi kóser termesztőházuk több, mint húsz lokális étteremnek, szállodának és delikátesznek biztosítja kimagasló minőségű különleges terményeit. 

Főbb erényük, hogy karakteres ízeket, kizárólag rendelésre aratott szélsebes kiszolgálást és rendkívül széles, igényekre igazított választékot biztosítanak. Közeli elhelyezkedésüknek köszönhetően rendszeres, hogy aratástól számítva már akár egy órán belül a vendégek tányérjait ízesítsék, szépítsék legfrissebb terményeik. Ez az új, városi háztáji.

Céljuk megteremteni egy olyan város alapjait, ahol a helyi lakosságnak ismét van ráhatása, hogy a családjuk táplálásához elengedhetetlen konyhai alapanyagaikat milyen forrásból szerzik be. “Ne kelljen többé olyan salátát vásárolni ami sokszor
többet utazik, mint mi magunk!” A jelenleg elhagyatott helyiségeket környezettudatos és vegyszermentes üzemelésű beltéri kertekké alakítva pontosan erre adódik lehetőség.