Stringbike – Visszaadják a sportolás élményét

A Stringbike-ról akkor lehetett először hallani, amikor a kerékpár koncepcióját megújították. Ezúttal a zsinóros hajtásrendszert felhasználó, mozgássérültek számára fejlesztett eszközökről beszélgettünk Podonyi János üzletfejlesztési vezetővel.  

Magyar Idők – Meghódítják a világot a friss magyar startupok

Az innovatív megoldást fejlesztő fiatalok sokak életminőségét javíthatják.  A nemzetközi startup-ökoszisztéma kiemelkedő helyszínein is bemutatkoznak a hazai díjnyertes startup vállalkozások a következő hetekben. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány versenyén nyertes cégek olyan innovatív megoldásokkal jelentkeznek mind Magyarországon, mind a nemzetközi színtéren, amelyek akár a krónikus betegek életminőségét is javíthatják.

Info Rádió – Interjú Szalai Piroskával a II. Startup Budapest Fórum kapcsán

A nemzetközi színtér és a piaci kapcsolatok bővítése a legfontosabb egy startup vállalkozás fejlődésében és sikerességében – mondta az InfoRádiónak a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke. Szalai Piroska hozzátette: jelenleg itthon 300 nagyobb, már prototípussal bíró startup vállalkozás van, ezzel az adattal Magyarország Közép-Kelet Európa élmezőnyében van. Ma ismét Startup Fórumot tartottak Budapesten.

Befektetésre érett fővárosi startupok mutatkoztak be a II. Startup Budapest Fórumon

Második alkalommal rendezett Startup Budapest Fórumot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2017. június 13-án, a Bálna Budapest központban. A rendezvényen vehették át Dr. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettestől okleveleiket a BVK 6. Be Smart startup versenyének nyertesei. A Be Smart versenyek kiemelkedő szakmai színvonalát mutatja, hogy a nyertes startupok nagy eséllyel számíthatnak a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. […]

II. Startup Budapest Fórum – 2017. június 13.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a II. STARTUP BUDAPEST FÓRUM című rendezvényére A rendezvény időpontja: 2017. június 13., 9.00 – 12:30 A rendezvény helyszíne: Bálna Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12., 3. emelet A BVK kiemelt célterülete az üzleti innováció fejlesztése a Fővárosban, mely területen végzett tevékenységünkért, programjainkért elnyertük az EU […]