Kis költség, nagy hatás az utasok komfortérzetére, telefon töltése a tömegközlekedési eszközökön.

A mobil telefon készülék használata ma már egyértelműen mindennapi, széles körben elterjedt igény. A készülék hiánya, lemerülése, ennek következtében használhatatlansága pedig sokak számára nem várt, rettegett következmény, mely ha lehet elkerülendő! Éppen ezért ez a legtöbb Európai országban teljesen általános, hogy a tömegközlekedési eszközöket Töltőpontokkal szerelik fel.

Az Integrabus Kft. a legújabb, USB C típusú szabványnak is megfelelő töltőkészülékei mindamellett, hogy nagyon alacsony költséggel telepíthetőek, alkalmasak arra, hogy a telefonok mellett a táblagépek, sőt a számítógépek, zenelejátszók, fényképezőgépek is tölthetőek, nagy hatásfokkal, akár 1C (30-40W) teljesítménnyel, mely lehetővé teszi, hogy a készülék 1 óra alatt lemerült állapotból legalább 80%-ra feltöltődjön. Azaz egy általános, 20 perces utazás során a töltés 30% lehet, 30 perc után pedig akár 40% is elérhető.

Annak ellenére, hogy ez a megoldás fontos és hasznos is az utasok többsége számára, utólagos telepítése könnyen, olcsón és hatékonyan megoldható.