Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Józsefvárosi székhelyű vagy telephelyű mikrovállalkozások számára nyújt kedvező kamatozású hiteleket a Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja. A program a Józsefvárosi Önkormányzat és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) együttműködésében valósul meg.

Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja jelenleg szünetel!

A BVK és a Józsefvárosi Önkormányzat együttműködésének köszönhetően

  • a józsefvárosi székhelyű vagy telephelyű,
  • működő és életképes üzleti tervvel rendelkező
  • mikrovállalkozások, melyeknél az összes foglalkoztatotti létszám 10 főnél kevesebb, valamint az előző éves nettó árbevétel vagy a mérlegfőösszeg nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot)

rendkívül kedvező kamatfeltételekkel igényelhetnek mikrohiteleket.

Valamennyi kölcsön akár évi 3 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, maximum 15 mFt összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe.

A Józsefvárosban székhellyel vagy telephellyel rendelkező női mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás legalább 50%-os tulajdonosa nőnemű – ill. a fiatal mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás legalább 50%-os tulajdonosa 40 év alatti – további 1 % kamattámogatásra jogosultak.

A hitelkérelem a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál nyújtható be. A programba bejelentkezett vállalkozások mentorálásban, személyre szabott tanácsadásban is részesülnek, ahol a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány munkatársai és szakértői segítségével fejleszthetik üzleti tervüket, kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót és felkészülhetnek a hitelkérelem benyújtására.

A program mikrohitel kihelyezései a BVK által kerülnek lebonyolításra. A mikrohitel forrását a BVK, a kamattámogatási program forrását a Józsefvárosi Önkormányzat biztosítja.

A mikrovállalkozásoknak szóló hitelek kiszámítható kamatozású konstrukciók. Sem rejtett költségekkel, sem váratlan kamatváltozásokkal nem kell számolni.

Figyelem! A Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja jelenleg szünetel!

Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Kitöltöm a jelentkezési űrlapot.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Üzletszabályzat és az Ügyféltájékoztató, valamint a Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja Ügyféltájékoztató tartalmazza, amelyek megtekinthetők ide kattintva>>

A Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja a Budapest Mikrohitel Program feltételrendszerére épül és e programban jóváhagyott hitelekhez nyújtható.

A program egyablakos rendszerben működik, azaz a kamattámogatás igénylése a hitelkérelem benyújtásával egyidejűleg történik.

Bejelentkezés tanácsadásra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, az alábbi űrlap kitöltésével.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot és a Szolgáltatási Feltételeket.

Rólunk mondták

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó

„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc IDEA Képzési Központ