Budapest Mikrohitel Program

Kedvező kamatozású mikrohitelek akár 0% kamattal, maximum 20 millió Ft maximum 15 évre.

Kiemelt kamatkedvezménnyel elérhető mikrohiteleinkkel megvalósíthatja fejlesztési elképzeléseit, finanszírozhatja működési kiadásait, készletvásárlásait, megoldhatja átmeneti likviditási problémáit.

Beruházási hitel

Fejlesztené, modernizálná vállalkozását? Hosszú távú céljai megvalósításához igényelje beruházási mikrohitelünket, melyet ingatlanvásárlásra, felújításra, eszközvásárlásra és egyéb beruházásokra fordíthat.

Bővebben

Tartós forgóeszköz hitel

Vállalkozása növekedésének gátat szab a forráshiány? Tartós forgóeszköz hitelünk segítségével finanszírozhatja megnövekedett áru vagy anyagbeszerzéseit, és beruházásaihoz kapcsolódó forgóeszköz szükségletét.

Bővebben

Likviditási hitel

Az Ön célja a vállalkozás likviditási helyzetének javítása? Szabadon felhasználható mikrohitelünket igényelheti a vállalkozás operatív működésével összefüggésben, átmenetileg fellépő likviditási hiányok finanszírozására.

Bővebben

Smart Budapest Mikrohitel

Innovatív, kísérleti fázisban lévő projektje finanszírozásához igényelje Smart Budapest Mikrohitelünket, melyet a Főváros Smart Budapest fókuszterületeihez kapcsolódó fejlesztések megvalósításához igényelhet.

Bővebben

Termékelőnyök

Kezdő vállalkozások is igényelhetik

Széles körű felhasználási lehetőségek

Rendkívül kedvező kamatozás

Nincsenek rejtett költségek

Nem szükséges saját erő

Segítségnyújtás a hitelkérelem összeállítása során

Fővárosi kerületi programok

A BVK több fővárosi önkormányzattal együttműködik, melynek keretében kamattámogatási programokat és vállalkozásfejlesztési deskeket működtet. Az önkormányzati együttműködések részletes leírását az alábbi linkekre kattintva találja.

Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Bővebben

Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Bővebben

Kerületi Vállalkozásfejlesztési Deskek

Bővebben

Bejelentkezés tanácsadásra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, az alábbi űrlap kitöltésével.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot és a Szolgáltatási Feltételeket.

Rólunk mondták

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó

„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc IDEA Képzési Központ