Álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő pályázatot hirdetett meg a budapesti kormányhivatal

Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH) pályázatot hirdetett álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra. A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás formája legfeljebb 2 millió Ft összegig terjedő tőkejuttatás támogatása vissza nem térítendő formában. A Pályázók a benyújtandó üzleti terv kidolgozásában szakmai segítséget és tájékoztatást kérhetnek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól.

Partneri találkozón vett részt a BVK Bukarestben

2015. július 7-én a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány képviseletében Szolnoki Szabolcs vett részt a Danube Region Strategy Start program keretében megvalósuló „Danube Competence Centres for Creativity and Entrepreneurship – Danube ENTRE” projekt második partneri találkozóján.

Dél-afrikai delegációnak szervezett szakmai programot a BVK és a HIPA

A Dél-afrikai Kereskedelmi és Befektetési Minisztérium képviselőiből álló delegációnak előadást tartott Fodor Bernadett (Nemzeti Befektetési Ügynökség, HIPA) és Szolnoki Szabolcs (Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, BVK). A delegáció tagjai a Department of Trade and Industry (DTI) – International Trade and Economic Development (ITED), a Trade and Investment South Africa (TISA) és a Dél-afrikai Köztársaság Nagykövetségének vezetői és […]

Budapestre érkező kínai üzleti delegációnak szervezett szakmai programot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Befektetési lehetőségeket kereső kínai delegációnak szervezett szakmai programot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a Főpolgármesteri Hivatal felkérésére kedden délelőtt a Városházán. A programon a Közalapítvány meghívására a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) is részt vett.