Be Smart nyertes startupok a Start-up Expón

2019. április 4-5-én kerül megrendezésre a Várkert Bazárban a think.BDPST , Magyarország legnagyobb innovációs konferenciája. A  rendezvényen belül a Start-up Expón állítanak ki a BVK vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma által szervezett startup verseny nyertesei. 

A think.BDPST-ről és a Start-up Expóról

Az Antall József Tudásközpont által, negyedik alkalommal szervezett,  a kutatás, az innováció és a jövő technológiái témában rendezett  think.BDPST innovációs stratégiai konferencia idén az okos otthon, az okos megoldások, a digitalizáció témaköreit és az ehhez kapcsolódó kihívásokat helyezi fókuszba, elősegítve az együttműködési lehetőségeket és a párbeszédet a kormányzati, oktatási és az üzleti szektorok között. Az esemény fővédnökei: Szijjártó Péter, külgazdasági és külügy miniszter. A think.BDPST fő célja, hogy Magyarország és a V4 országok számára Európa innovációs térképén helyet biztosítson. Ez esemény a Külgazdasági és Külügy Minisztériummal együttműködésben, és az International Visegrad Fund támogatásával valósul meg.

Start-up Expo, a konferencia kísérő rendezvénye, egy startup kiállítás, ahol a startupperek, innovatorok és az érdeklődők találkozhatnak és megoszthatják gondolataikat a fejlődés jövőbeli irányairól. A BVK 9. Be Smart versenyének nyertes startupjai pitch sessions formában is bemutatkoznak.

A Start-up Expón kiállító szlovák és magyar startupok: 

Az Agrobotix – Agrocircle fejlesztése egy robotikus rendszer, mely termőföldeken dolgozik, minimális emberi beavatkozással.

A Bes egy mobil fókuszú applikáció hosszú távú ingatlankiadásra és bérlésre. Mind a bérlő, mind a kiadó számára lefedi az egész folyamatot, a beköltözéstől a lakás menedzseléséig.

Blue Colibri egy modern belső kommunikációs mobil platform, amely elősegíti a vállalatok számára, hogy elkötelezettebbé tegyék a munkavállalóikat.

A Caintwaiter mobil applikációjáva megreformálja a vendéglátóipart, segítségével a vendéglátóhelyek hatékonyabbá tudják tenni az asztalszervizt, ezzel időt és pénzt spórolva egy munkaerőhiánnyal küszködő piacon.

Az Eyerim egy egyszerűen használható, márkás designer szemüvegeket áruló webáruház, melynek célja, hogy a vásárlók mindent egy helyen.

Az InstantPlace Magyarország első közösségi helyszín- és irodamegosztó portálja, melynek célja, hogy a tárgyalók, közösségi irodák kínálatát elérhetővé, összehasonlíthatóvá és akár azonnal foglalhatóvá tegye a potenciális bérlők számára.

A 9. Be Smart verseny támogatói: 

 

Támogatók:

 

Posted in Események, Főoldalra and tagged , , .