Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és az Újpesti Önkormányzat együttműködése keretében a Budapest IV. kerületében működő fiatal mikrovállalkozások kamattámogatási kedvezményt vehetnek igénybe a Budapest Mikrohitel Program keretében igényelt mikrohiteleikhez.

Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja jelenleg szünetel!

A BVK és az Újpesti Önkormányzat együttműködésének köszönhetően: 

  • a IV. kerületi székhelyű vagy telephelyű,
  • működő és életképes üzleti tervvel rendelkező
  • fiatal mikrovállalkozások, melyeknél az összes foglalkoztatotti létszám 10 főnél kevesebb, az előző éves nettó árbevétel vagy a mérlegfőösszeg nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot), valamint a vállalkozó vagy a vállalkozás legalább 50%-os tulajdonosa 35 év alatti 

rendkívül kedvező kamatfeltételekkel igényelhetnek mikrohiteleket.

Valamennyi kölcsön akár évi 5,4 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, maximum 15 mFt összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe.

A hitelkérelem a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál nyújtható be. A programba bejelentkezett vállalkozások mentorálásban, személyre szabott tanácsadásban is részesülnek, ahol a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány munkatársai és szakértői segítségével fejleszthetik üzleti tervüket, kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót és felkészülhetnek a hitelkérelem benyújtására.

Az Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programjának mikrohitel kihelyezései a BVK Budapest Mikrohitel Programja keretében, a BVK által kerülnek lebonyolításra. A mikrohitel forrását a BVK, a kamattámogatási program forrását Újpest Önkormányzata biztosítja.

A mikrovállalkozásoknak szóló hitelek kiszámítható kamatozású konstrukciók. Sem rejtett költségekkel, sem váratlan kamatváltozásokkal nem kell számolni.

Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, a +36309540882 vagy a +36303769384 telefonszámon és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Üzletszabályzat és az Ügyféltájékoztató, valamint az Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja Ügyféltájékoztató tartalmazza, amelyek megtekinthetők ide kattintva>>

Az Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja a Budapest Mikrohitel Program feltételrendszerére épül és e programban jóváhagyott hitelekhez nyújtható.

A program egyablakos rendszerben működik, azaz a kamattámogatás igénylése a hitelkérelem benyújtásával egyidejűleg történik.

Bejelentkezés tanácsadásra

Kérdése van? Vagy időpontot foglalna? Jelentkezzen díjmentes hiteltanácsadásunkra, az alábbi űrlap kitöltésével.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot és a Szolgáltatási Feltételeket.

Rólunk mondták

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó

„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc IDEA Képzési Központ