A BVK V4 EYES – Emerging Young Entrepreneurs versenyének győztesei, a  Rendi, a FactOreasy, a DemosPlay és a Feedbacker részt vesznek a 2017. október 17-én Prágában megrendezésre kerülő Startup World Cup & Summit-on. A rendezvényre 20 országból, több, mint 250 startup érkezik, a látogatók száma várhatóan meghaladja az ezer főt.  

 width=

A BVK a pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem (STU) Management Intézetével, a varsói Mazovia Cluster ICT-vel és a prágai Cseh Élettudományi Egyetemen működő Point One üzleti inkubációs és co-working központtal rendezett V4 startup versenyén a legkülönbözőbb szektorokban tevékenykedő innovatív vállalkozások indultak. Augusztus 30-án, a BVK Rákóczi úti székházában a szakmai zsűri tagjai a legjobb négyet választották ki a bemutatkozó magyar, szlovák, cseh és lengyel startupok közül.

A nyertesek az online takarítás rendelést biztosító magyar Rendi, a menedzsment szimuláció terén fejlesztő cseh FactOrEasy, a gamification és e-citizens témában tevékenykedő lengyel DemosPlay, és az online vevőszolgálati fejlesztést kidolgozó szlovák Feedbacker lettek.

A győztesek tanulmányi körutat nyertek, mely során a négy főváros startup ökoszisztémájával ismerkedhetnek meg, és építhetnek kapcsolatokat. A prágai Startup World Cup & Summit a második állomás, a körút november 23-án, a budapesti Startupok Éjszakáján zárul.

A Startup World Cup & Summit honlapja: www.swcsummit.com

A V4 EYES tanulmányutak a Külgazdasági És Külügyminisztérium támogatásával valósultak meg.