Hogyan építs értékesítési rendszert?

A marketing kidobott pénz, ha nincs rendben az értékesítésed. Október 29-én a következő Be Smart Workshoppunkon abban fogunk segíteni, hogy „jó ügyfeleket” szerezz és hatékonyabb legyen az értékesítésed.

A 21. századi értékesítés alapja az információszerzés és annak a megfelelő kezelése, értelmezése. A kapott információk alapján meg tudjuk alkotni az ideális vevő profilját. Ez az értékesítési rendszer alapja, hiszen ha ismered az ideális vevőt, akkor hozzá tudod igazítani a termékpiramisodat és a marketingedet.

Nos ehhez nyújt majd segítséget Juhász Attila, értékesítési rendszer szakértő.

 width=

Juhász Attila, értékesítési rendszer szakértő több, mint 15 éve küzd a rossz értékesítési gyakorlatok ellen. Tapasztalt vállalkozó, aki három éven át erősítette a Mini CRM Zrt. csapatát értékesítési vezetőként. Pályafutása során több 100 cégnek segített már rendbetenni az ügyfélkezelést és az értékesítést. Tehát ha értékesítési rendszerről van szó, az egyik legkompetensebb szakértő az országban, akitől érdemes tanulni.

A workshoppon áttekintjük az értékesítési rendszerek alapjait (ügyfélkezelés, utókövetés, automatizmusok). Majd készítünk egy csekklistát, ami alapján Te is átláthatóbbá és hatékonyabbá teheted az értékesítésedet.

Az előadás interaktív lesz, és utána is felteheted kérdéseid az előadónak!

Időpont: 2018. október 29. 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

Adatkezelési tájékoztató