Híd a vállalkozások felé

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a Főváros arca a vállalkozások felé, és a vállalkozások hangja a városüzemeltetés nagyüzemében. Innovatív ötletek bevonása, együttműködés, smart megoldások.

Mikrofinanszírozás

Kedvezményes hitelek mikrovállalkozásoknak. Önállósodna, korszerűsítene, vagy fejlesztene? Árukészletre, anyagra van szüksége? Kedvezményes kamatozású hiteleink mellé személyre szabott tanácsadást is kaphat.

Vállalkozásfejlesztés
Budapesten

Képzések, egyéni tanácsadás, mentorálás, híd a városvezetés, és -üzemeltetés irányába. Európai uniós pályázatok, nemzetközi kapcsolati háló, rendezvények, személyes és vállalkozói kompetenciafejlesztés.

Smart City
Budapest

Smart Budapest Ötletversenyünk segítségével minden olyan ötletet és projektet eljuttatunk a városvezetéshez, amely segít okosabb, zöldebb, digitálisabb, együttműködőbb Budapestet teremteni a 21. századra.

Miért a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány?

Egyénre szabott tanácsadás és mentorálás

Kedvezményes mikrohiteleink mellé vállalkozására hangolt, egyedi tanácsadást és mentorprogramot kínálunk. Segítünk eligazodni a hitelkérelem útvesztőiben!

Napi kapcsolat a vállalkozásokkal

Becsatornázzuk a város működtetésével kapcsolatos véleményeket, segítjük a budapesti várostervezés gazdasági vonatkozásainak felmérését.

Híd- és szervező szerep

A BVK a Főváros kinyújtott keze a helyi vállalkozások felé: segítjük a külső ötletek begyűjtését és képviseljük az innovatív ötletek megvalósítását.

Híreink

Ne maradjon le legfrissebb újdonságainkról!

Maradjunk kapcsolatban!

A város lakóinak, vállalkozásainak igényeire nyitott, kezdeményező városkormányzás csak úgy építhető, ha figyelünk egymásra. Fontos, hogy a vállalkozói szféra értse a városvezetés céljait, időben értesüljön a legfontosabb változásokról, tervekről, célokról. Ennek érdekében a BVK időről-időre hírlevélben gyűjti össze mindazokat az információkat, híreket és terveket, amelyek érintik a főváros vállalkozóit, gazdasági életének szereplőit. Ha kíváncsi az újdonságokra, friss hírekre, rendezvényekre és versenyekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás hírlevélre