Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön ingyenes rendezvényeinkről, szolgáltatásainkról, valamint vállalkozók számára fontos híreinkről. A feliratkozáshoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:

E-mail cím:*
Név:


A 2009. június 1-én életbe lépett, majd módosított új reklámtörvény szerint csak akkor küldhetünk valakinek elektronikus hírlevelet, ha az e-mail címe mellett a teljes nevét is megadja. Ezeket az adatokat nem fogjuk sem ellenőrizni, sem felhasználni, csak a törvényi előírások miatt van rájuk szükség. (Gazdasági Reklámtevékenység Alapvető Feltételeiről és Korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. foglalkozó 2001. évi CVIII. Törvény)

Adatvédelmi elveink

Jelentkezése a www.bvk.hu hírlevelére szól. A levelezőlistát bizalmasan kezeljük, adatai semmilyen körülmények között nem kerülnek idegen kezekbe. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján lévő linkkel, minden indoklás nélkül.

Mi fog történni, ha feliratkozik?

Írja be a nevét és az e-mail címét és kattintson a “Kérem a hírlevelet” gombra. Ezt követően egy e-mailt kap rendszerünktől a feliratkozáskor megadott e-mail címére, amelyben meg kell erősítenie feliratkozási szándékát. Amennyiben nem válaszol, a feliratkozás nem történik meg.

Postafiókjában keresse a BVK (info@bvk.hu) feladótól érkező “Kérjük, erősítse meg feliratkozását” tárgyú e-mailt. Az ott leírtak szerint igazolja vissza feliratkozási szándékát.

Amennyiben SPAM filtereket használ, mentse el az info@bvk.hu címet a névjegyalbumba, címjegyzékbe, mivel csak erről a címről fogja hírleveleinket kapni.