Kedvezményes irodabérlet lehetőség

 

Pályázati felhívás budapesti mikrovállalkozások és vállalkozásfejlesztési szervezetek részére

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kedvezményes irodabérleti lehetőséget kínál vállalkozások és vállalkozásfejlesztési szervezetek, intézmények részére. Elsősorban olyan budapesti székhelyű vagy telephelyű mikrovállalkozások, illetve vállalkozók jelentkezését várjuk, akik 3 évnél nem régebben alapított vállalkozások, árbevételük növekszik, de nem haladja meg az évi 50 mFt-ot, valamint alkalmazottaik száma legfeljebb 9 fő. A vállalkozásnak életképes üzleti elképzeléssel, valamint megfelelő adottságokkal és kellő elhivatottsággal kell rendelkeznie. 

A pályázatok elbírálásánál előnyt élveznek azok a vállalkozások, amelyek tevékenysége a Smart Budapest Okos Város Keretstratégiába illeszkedik, és/vagy valamilyen vállalkozásfejlesztési, befektetési vagy inkubációs programban vesznek részt. 

A pályázat nyertesei a kedvezményes bérleti díjak mellett a BVK egyéb szolgáltatásait – mentorálást, mikrohitelt – is igénybe vehetik. 

A kedvezményes bérbeadási program tárgya a BVK épületének (1072 Budapest, Rákóczi út 18.) galéria szintjén található.

elso-emeleti-alaprajz

  • 16,98 négyzetméteres iroda (A2 jelű iroda)
  • 50 négyzetméteres iroda (B jelű iroda), mely több különböző (2, de maximum 3) bérlő által vehető bérbe.

A kedvezményes bérleti díj mértéke: 3.500,- Ft/nm + ÁFA

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. december 13. (szerda)

A bérlemények előre egyeztetett időpontban a helyszínen megtekinthetők. Előzetes egyeztetés az alábbi elérhetőségen lehetséges:    Könczöl Dávid       tel. 06 30 940 2235

A pályázatot elektronikus úton szükséges benyújtani az alábbi linken található elektronikus Jelentkezési űrlap és Pályázati űrlap kitöltésével és elküldésével.

 
A pályázati űrlap megnyitásához kattintson ide 

 

A pályázatok elbírálásának menete

A Közalapítvány első körben a programba benyújtott jelentkezések érvényességét vizsgálja:

a. benyújtási kritériumok:

  • a jelentkezést határidőn belül nyújtották be,
  • a jelentkezés a megfelelő felületen történt,
  • az előírt űrlapok a megfelelő tartalommal feltöltésre kerültek

b. jogosultsági kritériumok:

A jelentkező a meghatározott bérbeadási feltételeknek megfelel. A bérbeadási feltételek megtekintéséhez kattintson ide.

c. pályázatok minősítése

Az érvényes jelentkezéseket a Közalapítvány belső értékelési rendszere alapján értékeli. Az értékelés során elért pontszámok szerinti minősítési kategóriák révén alakul ki a programban résztvevők köre.

A pályázat eredményéről a Közalapítvány 2023. december 22. napjáig értesíti a pályázókat. A sikeres pályázók a bérleményeket 2024. január 2. napjától vehetik birtokba.

 

Modern terek, közösség a központban 

 

Az első emeleti irodaterünk újragondolása során egy modern, XXI-ik századi elvárásoknak megfelelő tér létrehozását tűztük ki célul. A letisztult, egyszerű bútorok mintázatukban és színvilágukban a BVK épületét is tervező építész, Lajta Béla más épületein látható motívumvilágot idézik.  

elso-emeleti-irodater
Képünk illusztráció

Az eddig funkció nélküli terek használatára a felújítás első etapjában kialakításra került egy konyha és étkező rész, tárgyalótér, valamint két cég számára megnyitott közös irodahelyiség. 2024 első negyedévében a szint másik felén további felújításokat tervezünk, ahol a már meglévőkön túl újabb tárgyaló- és közösségi tereket hozunk létre coworking munkaállomások mellett, lehetőséget teremtve azoknak is, akik egyénileg csak egy-egy asztalt bérelnének. 

elso-emeleti-kozos-irodater

Képünk illusztráció

Pályázatát az alábbi űrlap kitöltésével tudja benyújtani:


Jelentkezési űrlap:

?

Pályázati űrlap (üzleti terv) feltöltése*

?

A fájl(ok) maximális mérete 20 MB.

  • Kijelentem, hogy a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Bérbeadási Programjának feltételeit megismertem, az abban foglaltaknak mindenben megfelelek.
  • Kijelentem, hogy a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány adatkezelési tájékoztatóját megismertem. Kijelentem, hogy a kérelemben foglalt adatok Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány általi kezeléséhez önként hozzájárulok, a hozzájárulásom megfelelő tájékoztatáson alapul. Hozzájárulok ahhoz, hogy az adatokat a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a tevékenységét ellenőrző szervezet részére is továbbítsa. Tudomásul veszem, hogy a szerződés megkötését követően a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a szerződésből folyó kötelezettség megszűnésétől számított 8 évig jogosult kezelni az adatokat.