BVK Smart workshop Panyi Zsuzsi iparművésszel, üvegdesignerrel a Budapest Design Hét alkalmából. Tanulj egy tapasztalt iparművésztől a kézműves, iparművész vállalkozás felépítéséről, sikeressé tételéről. Olyan praktikákat ismerhetsz meg, és olyan gyakorlati tanácsokat kapsz, amelyeket Panyi Zsuzsi is nap mint nap sikerrel alkalmaz saját vállalkozása menedzselése során.

 width=

Időpont: 2017. október 10., 16:00-18:00.

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), I. emelet 107. terem

Előadónkról: 

 width=

Panyi Zsuzsi,Mákgubó alapítója iparművész, kézműves és alkotó nők számára kínál képzéseket és személyes segítséget abban, hogy önmagukat és vállalkozásukat menedzselni tudják, és anyagi sikereket érjenek el az alkotói szabadság megőrzése mellett.

Az iparművésznő 2007-ben egy cipősdoboznyi üveggel és egy öreg üvegvágóval kezdett bele az üvegékszer készítésbe – egy építész diploma megszerzése után. Már az első ékszereknek óriási sikere lett és Zsuzsi fél év elteltével saját kemencét vásárolt. Vállalkozását kicsi gyerekei mellett indította el, otthon tervezte és készítette ékszerkollekcióit. Mára többezres rajongótáborral rendelkezik, tervezett ékszert Ugron Zsolnának és Karafiáth Orsolyának. Alkotott üveg tárgyat a Köztársasági Elnöki hivatalnak, Nico Roseberg Forma1-es autóversenyzőnek.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényre a regisztráció lezárult!

 width=

Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része