Vállalkozásfejlesztés

Munkatársaink és meghívott szakértőink rendezvények és tanácsadások révén nyújtanak segítséget a vállalkozóknak és leendő vállalkozóknak vállalkozói ismereteik, valamint személyes kompetenciáik és vállalkozói készségeik fejlesztésében, elősegítve ezzel új vállalkozások alapítását és a meglévők hatékonyabb működését.

Interreg SKHU CBC EYES

Az EYES projekt fő célja volt a határon átnyúló együttműködés erősítése a partnerintézmények között és a rendelkezésre álló vállalkozásfejlesztési szolgáltatások népszerűsítése. Ugyancsak hangsúlyt kapott a jó gyakorlatok megosztása és egy 3D virtuális platform segítségével egy innovatív üzletfejlesztési modell megvalósítása. A projektpartnerek kifejlesztettek, majd alkalmaznak is egy olyan komplex, hagyományostól eltérő oktatási módszert, amely átültethető más országok gyakorlatába is.

Bővebben

Erasmus+ EuroSTART

Az ET 2020 stratégia egyik célja a vállalkozói kompetenciák fejlesztése. Az EuroSTART projekt e cél megvalósítására jött létre. Fő célcsoportként támogatja a startupokat és a vállalkozókat. A projekt fő célkitűzése azoknak a menedzsment készségeknek a fejlesztése, melyek a legfőbb kihívást jelentik az üzletemberek számára. Eredményeként a projektben résztvevők megszerzik azokat az ismereteket és tudást, melyekkel megerősíthetik az üzleti tevékenységüket.

Bővebben

Interreg Europe CRAFTS CODE

Az INTERREG Europe program keretében megvalósuló CRAFTS CODE projektet egy 7 országot felölelő (projektvezető: Municipality of Florence (IT), projektpartnerek: Design and Crafts Council Ireland (IR), Vaasa University of Applied Sciences – Aalto University School of Arts, Design and Architecture (FI), Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen (BE), FUNDESARTE (ES), RAM STARA PLANINA (BG) és Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány) konzorcium valósítja meg.

Bővebben