Budapest Mikrohitel Program

Kedvező kamatozású mikrohitelek akár 0% kamattal
Maximum 10 millió Ft maximum 10 évre

Kiemelt kamatkedvezménnyel elérhető mikrohiteleinkkel megvalósíthatja fejlesztési elképzeléseit, finanszírozhatja működési kiadásait, készletvásárlásait, megoldhatja átmeneti likviditási problémáit.

Beruházási hitel

Fejlesztené, modernizálná vállalkozását? Hosszú távú céljai megvalósításához igényelje beruházási mikrohitelünket, melyet ingatlanvásárlásra, felújításra, eszközvásárlásra és egyéb beruházásokra fordíthat. Startupok számára 5 mFt-ig ingatlan fedezet nélkül.

Tartós forgóeszköz hitel

Vállalkozása növekedésének gátat szab a forráshiány? Tartós forgóeszköz hitelünk segítségével finanszírozhatja megnövekedett áru vagy anyagbeszerzéseit, és beruházásaihoz kapcsolódó forgóeszköz szükségletét. Startupok számára 5 mFt-ig ingatlan fedezet nélkül.

Visszatöltődő hitelkeret

Gondot okoz a bevételek és kiadások felmerülése közötti időszak áthidalása? Visszatöltődő hitelkeretünket már megkötött szerződéseinek előfinanszírozására, készletvásárlásra, valamint átmenetileg fellépő likviditási hiányok finanszírozására igényelheti.

Start Budapest Mikrohitel

Vállalkozást indítana, de visszariasztják az ezzel járó anyagi terhek? Új elképzelései vannak, de nincs elegendő forrása a megvalósításhoz? Vállalkozásindításra, vagy meglévő vállalkozásán belül új tevékenység elindítására igényeljen rendkívül kedvezményes kamatozású mikrohitelt!

Restart Budapest Mikrohitel

Megviselte vállalkozását a koronavírus okozta gazdasági válság? Több mint 25%-kal csökkentek a bevételei? Likviditási gondjainak megoldására igényeljen rendkívül kedvezményes kamatozású mikrohitelt!

Innostart Budapest Mikrohitel

Új kihívások elé állította a koronavírus? Innovatív ötleteit forrás hiányában nem tudja megvalósítani? Igényeljen rendkívül kedvezményes kamatozású mikrohitelt!

KAMATKEDVEZMÉNYEK ÉS

KAMATTÁMOGATÁSI PROGRAMOK

A BVK állandó és időszaki kamatkedvezményekkel segíti a budapesti mikrovállalkozásokat, valamint a BKIK-val és Budapest egyes kerületi önkormányzataival történő együttműködések révén kamattámogatási alapokat működtet, mely a mikrohitel kamatterheit jelentősen csökkenti.
Kamatkedvezményeinkről és a BKIK illetve kerületi kamattámogatási programokról itt tájékozódhat.

Termékelőnyök

Kezdő vállalkozások is igényelhetik

Valamennyi hitel termékünk induló vállalkozások számára is elérhető.

Széles körű felhasználási lehetőségek

Hiteleinket nemcsak beruházásra és forgóeszköz beszerzésekre, hanem működési költségek finanszírozására, vagy akár új tevékenység beindítására is fordíthatja.

Rendkívül kedvező kamatozás

  • Kamatkedvezmények és kamattámogatások, valamint prémiumok az adott hitel típustól függően
  • Induló kamat akár 0%-tól
  • A teljes futamidőre előre kalkulálható kamatozás

Nincsenek rejtett költségek

A kamaton felül egyéb díjat nem számítunk fel, sőt a hitelszerződés megkötésével kapcsolatos költségek a hitel terhére elszámolhatók.

Nem szükséges saját erő

Az igényelt hitelhez nem szükséges saját erő.

Segítségnyújtás a hitelkérelem összeállítása során

Mikrofinanszírozásban jártas kollégáink ingyenes, személyes vagy online konzultáció keretében segítenek a megfelelő hitel termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában.

Mikrofinanszírozás

Bejelentkezés tanácsadásra

Amennyiben hiteltermékeink iránt érdeklődik, jelentkezzen be tanácsadásra, kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével.

Munkatársunk a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogja időpont egyeztetés céljából.


RÓLUNK MONDTÁK

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta
Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó


„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc
IDEA Képzési Központ

Bejelentkezés tanácsadásra

[Kérjük, feltétlenül azt az e-mail címet adja meg, amelyet a vállalkozás nevében történő kapcsolattartásra a későbbiekben is használni fog. Későbbi – például a hitelkérelem online benyújtásának felületét biztosító – űrlap beküldésekor ugyanis a rendszer ezzel az e-mail címmel fogja azonosítani a vállalkozást, és egyesíteni annak különböző űrlapokon beküldött adatait.]