Budapest Mikrohitel Program

Kedvező kamatozású mikrohitelek akár 2% kamattal
Maximum 15 millió Ft maximum 15 évre

Kiemelt kamatkedvezménnyel elérhető mikrohiteleinkkel megvalósíthatja fejlesztési elképzeléseit, finanszírozhatja működési kiadásait, készletvásárlásait, megoldhatja átmeneti likviditási problémáit.

Beruházási hitel

Fejlesztené, modernizálná vállalkozását? Hosszú távú céljai megvalósításához igényelje beruházási mikrohitelünket, melyet ingatlanvásárlásra, felújításra, eszközvásárlásra és egyéb beruházásokra fordíthat.

Tartós forgóeszköz hitel

Vállalkozása növekedésének gátat szab a forráshiány? Tartós forgóeszköz hitelünk segítségével finanszírozhatja megnövekedett áru vagy anyagbeszerzéseit, és beruházásaihoz kapcsolódó forgóeszköz szükségletét.

Likviditási hitel

Az Ön célja a vállalkozás likviditási helyzetének javítása? Szabadon felhasználható mikrohitelünket igényelheti a vállalkozás operatív működésével összefüggésben, átmenetileg fellépő likviditási hiányok finanszírozására.

Termékelőnyök

Kezdő vállalkozások is igényelhetik

Valamennyi hitel termékünk induló vállalkozások számára is elérhető.

Széles körű felhasználási lehetőségek

Hiteleinket nemcsak beruházásra és forgóeszköz beszerzésekre, hanem működési költségek finanszírozására, vagy akár új tevékenység beindítására is fordíthatja.

Rendkívül kedvező kamatozás

  • Kamatkedvezmények és kamattámogatások, valamint prémiumok az adott hitel típustól függően
  • Induló kamat akár 2%-tól
  • A teljes futamidőre előre kalkulálható kamatozás

Nincsenek rejtett költségek

A kamaton felül egyéb díjat nem számítunk fel, sőt a hitelszerződés megkötésével kapcsolatos költségek a hitel terhére elszámolhatók.

Nem szükséges saját erő

Az igényelt hitelhez nem szükséges saját erő.

Segítségnyújtás a hitelkérelem összeállítása során

Mikrofinanszírozásban jártas kollégáink ingyenes, személyes vagy online konzultáció keretében segítenek a megfelelő hitel termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában.

FŐVÁROSI KERÜLETI PROGRAMOK

 

A BVK több fővárosi önkormányzattal együttműködik, melynek keretében kamattámogatási programokat és vállalkozásfejlesztési deskeket működtet. Az önkormányzati együttműködések részletes leírását az alábbi linkekre kattintva találja:

Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Kerületi Vállalkozásfejlesztési Deskek

Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Újpesti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja

Kerületi Vállalkozásfejlesztési Deskek

Mikrofinanszírozás

Bejelentkezés tanácsadásra

Amennyiben hiteltermékeink iránt érdeklődik, jelentkezzen be tanácsadásra, kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével.

Munkatársunk a megadott telefonszámon hamarosan keresni fogja időpont egyeztetés céljából.


RÓLUNK MONDTÁK

„Mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok, a banki hitellehetőségek erősen korlátozottak. Egy online keresés dobta fel a lehetőséget, hogy a BVK-nál ez nem jelent akadályt.”

Tófalvi Renáta
Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó


„A BVK mikrohitele, a Józsefvárosi Mikrohitel Programjának keretein belül nagyon kedvezőnek tűnt, mivel a kondíciók jobbak, mint amit a bankok kínálnak. A mikrohitelt alacsony, fix kamatra kaptuk meg, a költségek így kiszámíthatóak, be tudtuk őket építeni az üzleti tervbe.”

Torma Ferenc
IDEA Képzési Központ

Bejelentkezés tanácsadásra

[Kérjük, feltétlenül azt az e-mail címet adja meg, amelyet a vállalkozás nevében történő kapcsolattartásra a későbbiekben is használni fog. Későbbi – például a hitelkérelem online benyújtásának felületét biztosító – űrlap beküldésekor ugyanis a rendszer ezzel az e-mail címmel fogja azonosítani a vállalkozást, és egyesíteni annak különböző űrlapokon beküldött adatait.]