Nagy örömmel jelentjük be, hogy megjelent a X. Be Smart startup versennyel egyidőben megrendezett Startup Europe Awards Hungary legjobb versenyzőit bemutató kiadványunk.

A 2019 őszén megrendezett, jubileumi Be Smart startup verseny különlegességét az adta, hogy miután a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány elnyerte az Európai Bizottság által is támogatott Startup Europe Awards országmenedzseri megbízását, ezúttal a Startup Europe Awards Hungary keretében nem csupán a fővárosból, hanem az ország egész területéről kereste a legjobb startupokat, 16 kategóriában.

A megmérettetésen rekordszámú startup vett részt, melyek Budapesten kívül 16 további városból, településről érkeztek. A legjobbak kiléte a november 28-ai Startupok Éjszakáján rendezett ünnepélyes díjátadó óta már nem titok, azonban most elkészült az az angol nyelvű kiadvány is, amelynek segítségével a BVK partnerein, valamint a magyar külképviseleteken keresztül szeretnénk terjeszteni a magyar innováció jó hírét, valamint bemutatni a legjobbakat.

A Startup Europe Awards Hungary – Meet the Best Startups! kiadvány online változatban a képre kattintva tölthető le:

 width=

Jó böngészést kívánunk, és ha valamelyik bemutatott céggel szeretne kapcsolatba lépni, azt a kiadványban található elérhetőségen, vagy akár a BVK-n keresztül is megteheti!