Várunk minden érdeklődőt és fiatal vállalkozót, ígéretes üzleti ötlettel rendelkező vállalkozni vágyó fiatalt a Budapest Smart Pont workshopjára! A rendezvény nyilvános és ingyenes, de részvételi szándékát neve elküldésével kérjük e-mail-ben is erősítse meg! (iesmarthungary@europe.com). Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. I. emelet Budapest Smart Pont Időpont: 2013. december 19., csütörtök, 18.00 órától.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány valamint a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partnerként vesznek részt abban a Közép-Európai Operatív Programból támogatott projektben, amelynek célja, hogy a kreatív iparágak, zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat működési környezetét fejlessze, segítsen az e téren működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetén.
A Budapest Smart Pont műhelymunka – sorozat következő témájának a címe: Workshop 4free – online marketing és kereső optimalizálás jegyében

„Az a vállalkozás, amelyik nem rendelkezik online jelenléttel olyan, mintha nem is létezne. De hogyan képviseljük magunkat online? Hogyan találjanak ránk a Google segítségével? Hogyan segíthet az Én márkámnak a keresőoptimalizálás?”

Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK)
H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. I. emelet Budapest Smart Pont

Időpont: 2013. 12. 19. 18.00 órától

ELŐADÓ: Koncz Richárd
Változatos tapasztalatokkal rendelkező, online marketing szakember. Az elmúlt években kisebb szervezetektől kezdve egészen az egyik hazai ICT óriásvállalatig szerzett tapasztalatokat, míg végül az online marketing területe mellett kötelezte el magát. Jelenleg a die wirkungsvoll GmbH hamburgi székhelyű online marketing ügynökség nemzetközi csapatában dolgozik OffPage SEO szakemberként.
Az előadás:
Keresőoptimalizálás gyorstalpaló: lássuk tisztán, mi segíthet, és mi árthat! Egész életünk online éljük: az interneten keresztül kommunikálunk, információt szerzünk, vásárolunk és üzleteket kötünk. Az a vállalkozás, amelyik nem rendelkezik online jelenléttel olyan, mintha nem is létezne. De hogyan képviseljük magunkat online? Hogyan találjanak ránk a Google segítségével? Hogyan segíthet az Én márkámnak a keresőoptimalizálás?

www.iesmarthungary.net | www.facebook.com/iesmarthungary

i.e_smart_-smarttal (1)