Az i.e.SMART projekt keretén belül az i.e. Smart Budapest, a BKF Alumni Klub, a Magyar Marketing Szövetség és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány bemutatja: Hogyan szerezzünk pénzt az ötletünk megvalósítására? A rendezvény időpontja: 2013. november 19., 17:20 – 18:40. Helyszín: BKF 1148 Budapest Nagy Lajos király útja 1-9.

Meghívott vendégek:
Horgos Lénárd, az M27 nemzetközi tanácsadó cég magyar irodájának ügyvezető partnere. A Közgázon diplomázott, majd amerikai egyetemeken végez vállalati stratégia, marketing, vállalatfinanszírozás témában kurzusokat. Rendszeres előadó a vállalatok finanszírozási kérdéseivel foglalkozó rendezvényeken, konferenciákon, óraadó a BME-n vállalatfinanszírozás témában. Cikkei számos nyomtatott és online magazinban olvashatóak, az M27 blogjain ő is segíti a hazai vállalkozások növekedési terveit ötleteivel, tapasztalatával, tanácsaival. Aktív tagja a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesületnek (HVCA), és megálmodója a magyar export történetében új fejezetet jelentő Export Kooperációnak (www.exportkooperacio.hu), amely neves, nemzetközi szereplők közös összefogása a hazai vállalkozások növekedése érdekében.

Gyurácz Németh Iván az M27 tanácsadó cég partnere, stratégiai marketing szakértő. A Pázmányon végzett, majd a BKF-en marketing tanulmányokat folytatott. Fő területe a vállalatok nemzetköziesedése, külpiacra lépési stratégia kidolgozása és végrehajtása. Korábban külpolitikai szakértőként dolgozott, 2002-ben került az Országgyűlés Hivatalához, ahol Európai Uniós kérdésekkel és bilaterális kapcsolatokkal egyaránt foglalkozott. Nemzetközi tapasztalatára alapozva segíti az M27 Csoport Ügyfeleinek nemzetközi piacra lépését, exportra irányuló fejlesztéseit a külföldi M27 irodákkal együttműködésben. 2010 óta az M27 ABSOLVO külpiacra lépési üzletágának vezetője, társalapítója az Export Kooperációnak, valamint a Magyar Külgazdasági Szövetség elnökségi tagja. Gyakorlott tréner és előadó, rendszeresen tart előadásokat nemzetközi kapcsolatok, külgazdaság és KKV-k nemzetköziesedése témában magyar és angol nyelven is.

Moderátor:
Dr. Papp-Váry Árpád, a BKF Turisztikai és Gazdasági Karának dékánja, a Marketing Intézet vezetője

Helyszín: F003

A témáról bővebben avagy milyen kérdésekre kaphat választ:
– Az ötlet elég, vagy tovább is kell lépni a megvalósítás útján? Hol a határ, meddig jussanak el?
– Mit keres a befektető, mitől jó egy projekt?
– Valóban Amerikába kell menni kockázati tőkéért?
– Ha esetleg megvan a pénz, mire költsük?
– Hogy lehet hatékonyan külpiaci stratégiát építeni?

Forrás: BKF