2015. december 8: Innovatív vállalkozások finanszírozása workshop

 

Innovatív vállalkozások finanszírozása workshop II. rész – fókuszban a kockázati tőkebefektetés

Időpont: 2015.12.08-án kedden 17.00 órától

Helyszín: BVK Smart Pont – 1072 Bp. Rákóczi út 18. 1. emelet 

A workshop ingyenes, de névvel és a workshop címének elküldésével regisztráció szükséges a következő e-mail címen: bpsmartpont@bvk.hu.

Aki nem tud eljönni személyesen, a Virtual Planet Hungary csapatának köszönhetően élőben is bekapcsolódhat a BVK 3D SMART Pontjába történő belépéssel – ! Letöltési link: http://goo.gl/L8SXAg

ELŐADÓ: Tóth Viktor – befektetési igazgató, ALLIANCE JURA-HONGRIE Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Közgazdasági diplomáit az Eszterházy Károly Főiskolán és a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. 1999-től az Erste Banknál megszerzett finanszírozási tapasztalatok után megyei szinten foglalkozott kkv-fejlesztéssel és innovációs projektek finanszírozásával. 2003-2010 között a kkv tőkebefektetésekkel foglalkozó Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója. 2008-tól a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt alapítója, 2008-2011 között az Igazgatóság tagja, az OTP Bank belépését követően az Alapkezelő vezérigazgatója, vezérigazgató-helyettese, párhuzamosan pedig senior befektetési vezetője. 2011-től a Széchenyi Tőkealapkezelő Zrt. tanácsadó partnere, valamint saját, finanszírozás-szervezéssel és tanácsadással foglalkozó vállalkozásának ügyvezetője.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációval beleegyezik abba, hogy az Önről készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.