Minden érdeklődőt szeretettel várunk a második születésnapját ünneplő SMART Vállalkozói Okospont különleges eseményére, az első Startupok Éjszakájára, november 26-án, 18 órától a BVK székházába. Születésnapi zsúrunkon színes programmal várunk: a három szakmai workshop, a non-profit mikrohitel tanácsadás és a kapcsolatépítési lehetőség miatt is érdemes eljönnöd hozzánk.

2013. november 25-én nyitottuk meg az első ún. SMART Vállalkozói Okospontunkat szervezetünk, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány hetedik kerületi székhelyén. Mit jelentett ez két év a mi életünkben? Több, mint 60 rendezvényt – számos konferenciát, workshopot, tréninget. Három startup versenyt, melyből kettő nemzetközi megmérettetéssel zárult. Az egyik Pozsonyig, a másik az izraeli Szilícium-völgyig, Tel-Aviv városáig vitte a legígéretesebb, programunkban részt vevő startupokat.

bvk_web_kep_startupok_ejszakaja_főoldalra

Szép számmal tartottunk tanácsadásokat, és ki is mozdultunk Rákóczi úti keltetőnkből – meghívott előadóként sokat utaztunk, szakmai programokkal szerepeltünk Miskolctól Esztergomig, Lakitelektől a Felvidékig. Többeknek is megtetszettünk, így ha nem is házasodtunk, de hálózatosodtunk – az első budapesti SMART Pont és 11 nemzetközi partnerünk kompetencia-központjai mellett a Dunakanyarban, a virtuális, 3D világban és kerekeken gurulva is létrehoztunk fix, mobil és virtuális SMART Vállalkozói Okospontokat.

Születésnapi zsúrunkon színes programmal várunk: a networking, a non-profit mikrohitel tanácsadás mellett három szakmai workshopot tartunk:

  • 18.00 Online marketing trendek – Német János, az Online Marketing Wings Kft. alapító-tulajdonosa, BVK SMART tréner
  • 19.00 Az ügyvezetés gyakorlati kérdései – Incze Katalin – Vállalkozás Katalizátor
  • 20.00 Induló vállalkozások finanszírozási stratégiái:
    -Pintér Mihály, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
    -Jánoki László, ALLIANCE JURA-HONGRIE Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.
    -Szolnoki Szabolcs, BVK SMART Vállalkozói Okospont Hálózat

A rendezvény időpontja: 2015. november 26., 18 órától

A rendezvény helyszíne: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza, 1072 Budapest, Rákóczi út 18.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges!

A termek befogadóképessége miatt a workshopokra regisztrálni: 2015. november 19., 16:00-ig lehet!

A regisztráció lezárult.

Azok számára, akik nem tudtak időben regisztrálni, vagy nem tudnak eljönni, de részt szeretnének venni:

ONLINE közvetítés a BVK 3D SMART Pontjában, tehát otthonról is be lehet kapcsolódni!

LETÖLTÉSI SEGÉDLET

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.

smart_logok-színes

A rendezvény a GEW – Global Entrepreneurship Week programjaként és az i.e. SMART európai uniós projekt fenntartási időszakának keretében kerül megrendezésre. Az i.e. SMART projekt a CENTRAL EUROPE PROGRAMON keresztül az ERFA társfinanszírozásával valósult meg.