2016.08.25.: Eljuthatnak magyar vállalkozások az USA-ba? -ingyenes workshop

 

A workshop keretében a New York-i Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHUnCham NY) vezetői – a Budapest Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghívására – válaszolnak a címben megfogalmazott kérdésre, tájékoztatást adnak az érdeklődő magyar vállalkozók számára az amerikai piacra jutás néhány lehetőségéről, valamint az AmHunCham NY tevékenységéről.

A New York-i Magyar Kereskedelmi Kamara üzletemberek laza, önkéntes kapcsolódása, annak érdekében, hogy a szervezet tagjai könnyebben találjanak üzleti kapcsolatokat az Egyesült Államokban és Magyarországon. A New York-i Magyar Kereskedelmi Kamara tagjai számára segítséget nyújt üzleti partnerekkel való kapcsolatteremtésre. A Kamara a két ország közötti kereskedelmi tevékenységek kérdésében, a hozzá fordulók számára tanácsokat nyújt, partnereket ajánl. A New York-i Amerikai – Magyar Kereskedelmi Kamara tagja lehet bármely magyar és/vagy amerikai állampolgár, aki üzleti, kereskedelmi tevékenységet folytat, avagy kíván folytatni az Egyesült Államokban és/vagy Magyarországon, illetve az Európai Unió országaiban, de más nemezetek képviselői is kérhetik felvételüket a szervezetbe.

Időpont: 2016.08.25. 16.00 – 18.00

Helyszín: BVK SMART Vállalkozói Okospont, BP VII. Rákóczi út 18. II. emelet

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A BVK a workshopot elsősorban azoknak a vállalkozásoknak szervezi, akik meglévő kereskedelmi kapcsolataikat az USÁ-ban fejleszteni kívánják, vagy új kapcsolatokat kívánnak kialakítani. A workshop hatékonysága miatt a résztvevők létszámát korlátozzuk. Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni, mielőbb regisztráljon a következő űrlapon.

A jelentkezőket a workshop előtt legkésőbb 1 héttel a sikeres regisztrációról emailben értesítjük.

Regisztrációs űrlap (kérjük minden mező kitöltését):

Jelentkező neve:*
Képviselt cég neve:*
Képviselt cég honlapja:*
Jelentkező beosztása:*
Jelentkező e-mail címe:*
Jelentkező telefonszáma:*
Milyen jellegű kereskedelmi kapcsolata van az USÁ-ban / milyen jellegű kapcsolatokat kíván kialakítani?:*