Minden érdeklődőt várunk 2016.04.22-én pénteken 16.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Témánk a bigdata, előadást tart és a meetup-ot vezeti Mátyás Bence, a JokerTao projekt (jokertao.com) fejlesztője és menedzsere.

Mátyás Bence technológiai projektje, a JokerTao átjárhatóságot biztosít a régi és az új struktúrájú adatbázisok között, kiaknázza a hatalmas mennyiségű adatok tárolásában és elemzésében rejlő lehetőségeket. Kilenc fejlesztő társával a felhő alapú- relációs modellt használó adatbázisoktól gyorsabb rendszert építenek ki egy új adattárolási logika kifejlesztésével. Új modellezési eljárását oktatja is a Debreceni Egyetem hallgatóinak.

Mátyás Bence, a BVK 2. BE SMART startup versenyén
Mátyás Bence, a BVK 2. BE SMART startup versenyén

A Joker Tao tavaly ősszel a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az Izraeli Magyar Nagykövetség Be SMART nevű startup versenyén bekerült az első három helyezett közé, így eljuthatott Tel-Avivba, a Digital Life Design startup fesztiválra a magyar küldöttség részeseként. Mátyás Bencével készült interjúnkat itt olvashatod>>

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlap:

Név:*
E-mail cím:*

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Honlap: http://www.iesmart.hu; http://www.bvk.hu

E-mail: bpsmartpont@bvk.hu

Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.