Takarékoskodjon jogtisztán! Számos adó- és járulékkedvezményt vehetnek igénybe azok a vállalkozások, akik munkaerő-piaci szempontból speciális helyzetű munkavállalókat (pl. 25 év alattiak, kisgyermekes anyák, 55 év felettiek) foglalkoztatnak. Több tízezer forintot spórolhatnak a cégek a duális képzés adómentességével. A jól megválasztott adózási formával több marad a kasszában. 

Idei utolsó workshopunkon Linczmayer Szilvia, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértőjének segítségével járjuk körbe a vállalkozások legális adócsökkentési lehetőségeit, a már elérhető kedvezményeket és a 2017. évtől életbe lépő intézkedéseket.

Témáink:

  • Mi lenne a legjobb nekem: KATA? KIVA? EVA?
  • Hol tudok még jogtisztán takarékoskodni?
  • Mit kell feltétlen megbeszélnem a könyvelőmmel?
  • Az új jogszabályok adta lehetőségek.

A törvényi rendelkezéseket igyekszünk a felhasználók számára fogyaszthatóbbá tenni, és példákkal szemléltetni, milyen, eddig kiaknázatlan lehetőségekkel lehet élni.

Előadó: a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértője.

Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (1072. Bp. Rákóczi út 18. 2. emelet)

Időpont: 2016. december 15. csütörtök, 16:00-17:30

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*


Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.