2016. február 12.: KKV marketing – Látvány, de nem pékség

 

KKV marketing – Látvány, de nem pékség – workshop céges arculatról és márkaépítésről Mészáros Róberttel

Minden érdeklődőt várunk 2016.02.12-én pénteken 16.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Témánk: A vállalkozás „felöltöztetése”, hatékony céges megjelenés, a látvány szerepe a márkaépítésben.

Előadónk bemutatkozása:

“17 éve foglalkozom vállalkozások arculatának, megjelenésének tervezésével. Küldetésem az, hogy innovatív magyar vállalkozókat segítsek fejleszteni a vállalkozásukat (látványtervezés, marketingstratégiai és márkaépítési tanácsadás). Az első Magyar Marketing Fesztivál előadója voltam, 600 cégvezetőnek tartottam előadást az arculatról. Csapatommal az ország első látványügynökségénél országos márkák felépítését, online és offline kampányok kivitelezését, nyomdai kiadványok készítését végezzük multiknak és kis cégeknek egyaránt. 18 éves korom óta vállalkozó vagyok, testközelből ismerem a magyar kis- és középvállalkozások gondolkodását, lehetőségeit, korlátait. Szenvedélyem az ötletelés (mastermind), az ügyfelekkel a közvetlen, baráti kapcsolatra törekszem.”

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlap:

Név:*
E-mail cím:*

 

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

 

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Honlap: http://www.iesmart.hu; http://www.bvk.hu

E-mail: bpsmartpont@bvk.hu

Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.