2016. január 29.: Startup trendek – Virtuális valóság meetup Gelencsér Ádámmal

 

Minden érdeklődőt várunk 2016.01.29-én pénteken 16.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Témánk a VR – virtuális valóság. Előadást tart és a meet-upot vezeti Gelencsér Ádám, a Virtual Planet Hungary fejlesztési igazgatója.

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlap:

Név:*
E-mail cím:*

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Honlap: http://www.iesmart.hu; http://www.bvk.hu

E-mail: bpsmartpont@bvk.hu

Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.