Miért nem szeretünk a legtöbben alkudni? Miért kellemetlen sokaknak ez a szituáció? Hogy lehet egy ilyen játékot megnyerni? Mi a legjobb taktika? 

Érdeket érvényesíteni, „alkudozni” sokszor nem egyszerű, sőt a legtöbb ember kerüli ezeket a helyzeteket. Az érdekérvényesítés hatalmi játszma, amelyből tanulással, tudatossággal és gyakorlással nyertesen kerülhetünk ki.

Várunk minden cégtulajdonost, ügyvezetőt, haladó értékesítőt és beszerzőt izgalmas és tanulságos workshopunkra, amelynek témája saját érdekeink érvényesítése üzleti tárgyalásaink során.

Időpont: 2016.06.03. 16.45 – 18.00
Helyszín: BVK SMART Vállalkozói Okospont, BP7 Rákóczi út 18. II. emeleti nagyterem

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*

ujvaryandras-2Előadónk Ujváry András saját tapasztalataira és nyugat-európai képzéseire alapozva fejlesztette ki Magyarországon unikálisnak számító tréningjét.

Pályafutását 2000-ben a CIB Bank Zrt. call center ügyintézőjeként kezdte, majd 2002-ben a telesales csoport irányítását és képzését vette át.2003-tól Key Account Managerként dolgozott, 2005-től a terület vezetője lett.

2013-ban tulajdonossá vált az Exline Kft-ben, megszerzett üzeleti és értékesítési tapasztalatait felhasználva kifejlesztette egyedülálló üzleti érdekérvényesítő tréningjét, valamint megkezdte tanácsadói működését. Több, mint 50 önálló tréningnapon van túl, az elmúlt időszakban rutinos üzleti trénerré vált. Szakmai kompetenciáit pszichodráma és szupervíziós képzéseken folyamatosan fejleszti.

Kedvcsinálóként elérhető előadónk témában írt cikke Vállalkozói Tudástárunkban>>