Vállalkozásindítás, fejlesztés kedvezményes kamatozású mikrohitelből józsefvárosiaknak
Műhelymunka és tanácsadás 2016. május 27-én józsefvárosi vállalkozóknak

Vállalkozást indítana? Pénzre van szüksége cége fejlesztéséhez, bővítéséhez? 2016. május 27-én mindent megtudhat a Józsefvárosi Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programjáról, mely józsefvárosi mikrovállalkozások számára nyújt kedvező kamatozású hiteleket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ workshopján.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*


 A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Józsefvárosi Önkormányzat együttműködésének köszönhetően a józsefvárosi székhelyű vagy telephelyű, működő és életképes üzleti tervvel rendelkező mikrovállalkozások, melyeknél az összes foglalkoztatotti létszám 10 főnél kevesebb, valamint az előző éves nettó árbevétel vagy a mérlegfőösszeg nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot) kedvező kamatfeltételekkel igényelhetnek mikrohiteleket.

Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 2,9 %-os kamat mellett, plusz költségek nélkül, 3-10 év futamidőre, forgóeszköz vásárlás és beruházás esetén maximum 10 millió Ft összegig, visszatöltődő hitelkeret esetén maximum 7,5 millió Ft összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe.

A Józsefvárosban székhellyel rendelkező női mikrovállalkozások, ill. a fiatal mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás többségi tulajdonosa 40 év alatti – további 0,5% kamattámogatásra jogosultak.

Jöjjön el a május 27-i workshopra, ahol a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány munkatársai minden felmerülő kérdésre válaszolnak a mikrohitelekkel kapcsolatban, konzultációt biztosítanak az érdeklődőknek. A workshop időpontja: 2016. május 27. 16 óra, helyszíne: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085. Budapest, Horánszky u. 13.