Minden érdeklődőt várunk 2016.03.23-án szerdán 18.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Témánk: Kkv alapítás és ügyvezetés I. rész, cégalapításról és ügyvezetésről dióhéjban – a legfontosabb tudnivalók.

Előadó: Incze Katalin, vállalkozás katalizátor, kreatív tanácsadó – INKA Dynamic Kft.

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlap:

A regisztráció lezárult!

Bemutatkozás: „A katalizátor olyan anyag, amely felgyorsít folyamatokat, akár nagyságrendekkel, ám ő nem csökken a folyamat során, ereje nem fogy el. Ilyen vagyok én is, vállalkozásokat katalizálok, engem az Ő sikerük, növekedésük tölt fel. Lendületet adok a vállalkozásoknak, segítek nekik megújulni.”

Budapest SMART Vállalkozói Okospont:

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Honlap: http://www.iesmart.hu; http://www.bvk.hu

E-mail: bpsmartpont@bvk.hu

Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.