Minden érdeklődőt várunk 2016.03.09-én szerdán 18.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Témáink: Személyes és kisvállalkozói márkaépítés • Márkaépítés a KKV szektorban, minőség és mennyiség • Pozícionálás és egyedi értékesítési ajánlat • Rendesembermarketing • A személyes márka kommunikációja online és offline eszközökkel.

Előadónk: Szakértő előadónk 1998 óta foglalkozik pr- és kommunikációs tanácsadással. Dolgozott újságíróként és szerkesztőként, ügynökségi oldalon, a miniszterelnök szövegírójaként, majd egy több minisztériumot kiszolgáló szövegíró csoport vezetőjeként. Később a MOL-csoport szponzorációs vezetőjeként a művész- és sportvilág valamint a civil szervezetek számos kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőjével épített ki munkakapcsolatot. Ma már csak saját vállalkozásaiban dolgozik, elsősorban branding és personal branding, PR és CSR területeken. Ügyfelei között kormányzati háttérintézmények, multinacionális vállalatok, civil szervezetek és kisvállalkozások is megtalálhatóak, de számos vezető pozícióban dolgozó magánszeméllyel is munkakapcsolatban áll. Tagja a Média a Családért Alapítvány felügyelőbizottságának, a kolozsvári székhelyű Közösségért Alapítvány alelnöke.

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult!

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1072 Budapest, Rákóczi út 18.

Honlap: http://www.iesmart.hu; http://www.bvk.hu

E-mail: bpsmartpont@bvk.hu

Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.