IT security, etikus és kártékony hackerek, kockázatok és védekezési lehetőségek cégeknél, államoknál és magánszemélyeknél.

Minden érdeklődőt várunk a BVK SMART Vállalkozói Okospont következő meetup-jára, amelyet Csukás László és Németvölgyi Norbert vezet, a tradícionális online bejelentkezést újradefiniáló GrantedBy.Me alapítói és fejlesztői.

Időpont: 2016.09.14. 18.00 – 19.30
Helyszín: BVK SMART Vállalkozói Okospont, BP7 Rákóczi út 18. II. emeleti nagyterem.

Részvétel: ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*

Kedvcsinálóként interjúnk a GrantedBy.Me csapatával:

http://bvk.hu/grantedby-me-formabonto-ujitas-az-online-bejelentkezesben/

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Cím: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1072 Budapest, Rákóczi út 18.
Honlap: http://www.iesmart.hu/; http://www.bvk.hu/
E-mail: bpsmartpont@bvk.hu
Telefon: +36 1 269 6869

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.