Aki tud értékesíteni, annak mindig lesz pénze. Ráadásul, ha konzultatív módon csinálod, az emberek, akikkel kapcsolatba kerülsz, kedvelni és ajánlani fognak akkor is, ha nem lesz üzlet. És később örömmel keresnek fel, ha szükségük lesz arra, amit kínálsz nekik. 

Miért gyere el?

Azért, mert az értékesítés garantálja bármely vállalkozás bevételét, és e nélkül minden vállalkozás halálra van ítélve.

Azért, hogy értékesíteni tudd azt, amiben nagyon hiszel. Ha nagyon hiszel benne, akkor bűn és vétek nem eladni annak, akinek abból nagyon nagy haszna lenne.

Azért, mert az ámulatba ejtős, a nyomulós ugyanúgy, mint a termék-orientált értékesítés már a múlté.

Azért, mert lehet, hogy most könnyen megy az ügyfélszerzés, de előfordulhat, hogy egyszer csak neked kell majd nagyon tudatosan az ügyfelek után menned, és akkor nagyon, nagyon jól fog jönni a szemlélet és a képesség!

Miről lesz szó?

– mi az értékesítés és mi nem az?

– milyen belső korlátok gátolják az embereket az értékesítésben, és hogyan bonthatod le ezeket?

– mi is pontosan a konzultatív értékesítés és miért jobb választás, mint az ámulatba ejtős, a nyomulós vagy a termék-orientált értékesítés

– mi a konzultatív értékesítés folyamata

– és arról, hogy senki nem szereti, ha eladnak neki, de mindenki szeret vásárolni

Kiknek szól?

Azoknak, akik tudják, hogy többet is kihozhatnának az értékesítésükből.

Azoknak, akik lendületet akarnak adni az üzletüknek.

Azoknak, akik támogatást szeretnének adni a saját értékesítőiknek.

Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1072 Budapest, Rákóczi út 18. II. emelet

Időpont: 2017. január 25. 16:00-18:00

A rendezvényre a regisztráció a helyszín befogadóképessége miatt lezárult!

tamas_boerAz előadóról: Boér Tamás üzleti coach, tanácsadó, és tréner. 10 év külföldi és hazai multinacionális tapasztalattal rendelkezik tanácsadás és projekt vezetés terén. Angliában szerzett coach diplomát, két éve szerezte meg a Richardson, Inc. (USA) „Konzultatív értékesítési tréner” képesítését. Személyes fejlődés témájában két könyve jelent meg, ezeket több ezer példányban értékesítette. Az elmúlt 12 évben több száz tréninget és coaching programot tartott vállalkozóknak, üzletembereknek.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.