2018. május 31: A KKV nem multi – avagy hogyan tudod vezetőként szövetségessé tenni a beosztottaidat

 

A legtöbb vezetőknek szóló könyvben, tréningen a példák és esettanulmányok szinte mindegyike nagyvállalati vagy multi környezetből származik. Ezeket a példákat szinte soha nem sikerül átültetni egy magyar kkv hétköznapi gyakorlatába. De miért nem?

Időpont: 2018. május 31. csütörtök 16:00-18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

A regisztráció lezárult.

Vezetőként szükségünk van arra, hogy a munkatársainkra biztosan számíthassunk. Van, akinek ösztönösen sikerül kialakítani a kollégákkal a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot, de sokan küzdenek ezzel. Mivel a munkaerő hiány napjainkban komoly problémaként jelentkezik, a vezetők számára megnyugtató megoldást jelenthet az elkötelezettség kialakítása.

Az előadáson megnézünk néhány olyan a vezetői eszközt, melyekkel növelni tudjuk a munkatársak motiváltságát és elkötelezettségét, emellett rámutatunk azokra a csapdákra, amelyeket érdemes elkerülni az együttműködés során.

Tematika:

  • A kkv működés sajátosságai, és ami ebből következik
  • A munkatársak felelősség-(nem)vállalásának pszichológiája
  • Vezetői baklövések
  • A jó visszajelzés ereje

Az előadóról:

 width=

Kaszás Péter

Szervezetfejlesztési szakértő, a Teamguide Menedzsment Tanácsadó Iroda alapítója. Eredetileg tanárként végzett, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytatott kutatásokat. Az elmúlt 13 évben több száz hazai kis- és középvállalkozás fejlesztési programját vezette.

Tanácsadóként küldetése, hogy a milliárdos cégeknél szerzett szervezetfejlesztési tapasztalatait átadva segítse a vezetőket abban, jobban ráismerjenek a beosztottak motivációjára, pontosan lássák, hogyan lehet velük megtalálni a hangot, és ezáltal valódi szövetségesekre találjanak a személyükben.