Kedves Partnerünk!

Ismét megújult a Budapest Mikrohitel Program

A BVK kiemelt céljának tekinti, hogy a budapesti mikrovállalkozások ugyanolyan, vagy még kedvezőbb finanszírozási forrásokhoz juthassanak, mint amilyeneket a banki hitelek, vagy az államilag támogatott konstrukciók nyújtanak. Ezt a célt szem előtt tartva korszerűsítettük Budapest Mikrohitel Programunkat, amely most már az alábbi feltételekkel áll a budapesti mikrovállalkozások rendelkezésére:


Megemelt hitelösszeg:

az eddigi 10 mFt-ról 15 mFt ra emelkedett az egy hitelcélra maximálisan igénybe vehető összeg. Egyidejűleg akár két projekt is finanszírozható!

Meghosszabbított futamidő:
a korábbi 10 évről 15 évre emelkedett a beruházási hitel maximális futamideje!

Rugalmasan összeállítható hitelcélok:
a korábbi 20%-ról 50%-ra emelkedett a beruházási hitelen belül forgóeszköz beszerzésre fordítható összeg!


Új termék bevezetése:
bevezettük a mikrovállalkozási finanszírozásban egyedülálló hosszú lejáratú, szabadfelhasználású likviditási hitelt, melynek maximális összege szintén 15 mFt, és maximális futamideje 15 év!

Valamennyi hitelünk saját erő nélkül, rendkívül kedvező kamatokkal, különböző kamatkedvezményekkel és kamattámogatásokkal vehető igénybe!

Finanszírozási tanácsadóink a mikrohitelek iránt érdeklődő mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást, melynek során segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődni, valamint hitel konzultációra időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36-1/268-1800, +36-30/954-0882

mikrohitel@bvk.hu

nagy.maria@bvk.hu

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a BVK honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)