Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja harmadik BE SMART startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A Magyarország Izraeli Nagykövetségével közösen szervezett versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői március 13. és 17. között Tel-Avivba utazhatnak, ahol nemzetközi befektetőknek mutathatják be projektjeiket.

A nyertesek részt vehetnek a Magyarország Izraeli Nagykövetsége által szervezett B2B befektetői és üzleti találkozókon, valamint az Axis Tel Aviv 2016 rendezvényen, mely a vezető izraeli startupok, a nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet kulcsszereplőinek találkozója, ahol pitching session keretein belül, ill. B2B találkozókon mutathatják be innovatív vállalkozásaikat.

1) A verseny nyerteseiként kiválasztott, a magyar delegáció tagjait alkotó startup-ok számára a szervező partnerek biztosítják:

– a szállásköltséget 2016. 03. 13. és 17. között (startup-onként egy főnek)

– a reptéri transzfert Tel-Avivban

– részvételi díjat és regisztrációt az Axis Tel Aviv 2016 innovációs konferencián

2) Magyarország Izraeli Nagykövetsége Biztosítja a delegáció részére:

– B2B találkozók és üzleti találkozó megszervezése

3) Hozzájárulás a delegált startup-ok részéről:

– repülőjegyek, egyéni foglalással

3) Programtervezet

Március 13. vasárnap – Kiutazás (indulás Budapestről, érkezés a tel-avivi repülőtérre)

Március 14. hétfő – Felkészülés a pitch versenyre, este Axis Innovation VIP üzleti koktél

Március 15. kedd – Axis Tel Aviv 2016 konferencia, B2B találkozók, startup pitch session

Március 16. szerda – Üzleti találkozó Magyarország Izraeli Nagykövetségének szervezésében

Március 17. csütörtök – Hazautazás

4) A versenyen való részvétel feltételei

A szervező partnerek olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a bpsmartpont@bvk.hu email címre. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat. A szakértői zsűri által kiválasztott 3 legígéretesebb startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a tel-avivi programokon. A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

5) Jelentkezési határidők

Pályázatok benyújtásának határideje (1. forduló): 2016. február 11., 24:00.

A jelentkezési lapot ide kattintva tölthetik le: Pályázati űrlap (Kérjük az űrlap magyar és angol részét egyaránt kitölteni!)

Angol nyelvű pitch-ek bemutatása (2. forduló): 2016. február 17-e, 15:00 – 17:00. 

Helyszín: A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza (Budapest, VII. Rákóczi út 18.).

További információ: Szolnoki Szabolcs, szolnoki.szabolcs@bvk.hu

smart_logok-színes

A BVK a start-up versenyt i.e. SMART európai uniós projektje fenntartási időszakának keretében hirdeti meg. A projekt a CENTRAL EUROPE PROGRAMON keresztül az ERFA társfinanszírozásával valósult meg.