A Közép-Európai régió regionális gazdaságfejlesztési konferenciája, Brüsszel

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány képviselője 2013. március 13-án Brüsszelben kerekasztal-beszélgetésen vett részt a CENTRAL EUROPE Program keretében megvalósuló i.e. SMART projekt irányainak, céljainak bemutatásával kapcsolatban.

1A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány részvételével megvalósuló i.e. SMART projekt keretében kiemelt hangsúlyt kap a regionalitás, a régiók leendő fiatal vállalkozói közötti hálózatosodás és együttműködések generálása, ösztönzése.
Az i.e. SMART projekt ez irányú célkitűzéseinek ismertetésére irányok megvitatására 2013. március 13-án a Brüsszelben megrendezett konferencia és kerekasztal-beszélgetés keretében került sor.

2

A rendezvény kerekasztal-beszélgetésén Szekeres György, a Közalapítvány projektmenedzsere vett részt, aki kiemelte, hogy a fővárosi vállalkozásfejlesztési programba, valamint a Budapest Innopolisz Fejlesztési Programba illeszthető irányok megfelelő bázist nyújtanak ahhoz, hogy a transzformatív üzleti megközelítésen alapuló, a fiatalok vállalkozóvá válását és az innovációs készségek, képességek javítását célzó eszközök a Közép-magyarországi régióban, illetve országos szinten elérhetőek legyenek.

i.e_smart_-smarttal (1)