A kormányrendeletet megelőzve, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány már döntött a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról.

 width=

Összhangban a gazdaságvédelmet célzó kormányzati intézkedések szellemével, és megelőzve a fizetési moratórium vállalkozói kört érintő meghosszabbításának részletszabályairól szóló kormányrendelet megjelenését, a BVK már most döntött arról, hogy 2021. június 30. napjáig meghosszabbítja a fizetési moratóriumot mindazon ügyfelei részére, amelyek több mint 25%-os árbevétel csökkenést szenvedtek el 2020-ban. 

A moratórium hosszabbításával elsődleges célunk az, hogy a koronavírus járvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került mikrovállalkozások helyzetét könnyítsük.   

A moratórium hosszabbítása mellett a BVK kríziskezelő termékeket vezetett be 2020 decemberében, és további jelentős intézkedéseket tervez a budapesti mikrovállalkozások új lehetőségekhez juttatása érdekében. Az Innostart és Restart Budapest Mikrohitel lehetőségekről bővebben: https://budapestmikrohitel.hu/

Honlapunkról folyamatosan tájékozódhat jelenleg elérhető, és a közeljövőben bevezetésre kerülő új termékeinkről és szolgáltatásainkról.