A héten Pozsonyban, az i.e. SMART projekt nemzetközi Campusán vesz részt az az öt fiatal, akik a BVK keretében bekerültek a legjobb pályázók közé. A Campus ideje alatt minden nap bemutatjuk egy résztvevőnket és üzleti ötletét. A mai, harmadik bemutatkozó, Buda Gergely és csapata, akik a „Dühöngő” projekt megálmodói.

Dühöngő – Start-up-koncepció

A „Dühöngő” alapkoncepciója értelmében egy olyan újfajta szolgáltatást szeretnénk kialakítani, mely segíti az embereket a feszültség levezetésében, a kikapcsolódásban, szórakozásban. Egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol mindent lehet, minden azt szolgálja, hogy a résztvevő kikapcsolódhasson, felejthetetlen élményekkel gazdagodjon. Konkrétumok szintjén mozogva, egy olyan speciális teret, szobát, helyszínt tervezünk kialakítani Budapest belvárosában, mely „bírja a strapát”, így nem okoz gondot annak a rendszeres takarítás, karbantartás.
A szolgáltatás célcsoporttól függően változik. Egyfelől fontosnak tartjuk a külföldi vendégek kiemelt szerepét. Ebben a tekintetben a Dühöngő adna terepet az általunk szervezett programoknak (pl.: tortadobálás, festékcsata, stb.). A vendégek játékos, vicces feladatokban s versenyekben vehetnek részt, mely garantáltan felejthetetlen élmény egy baráti társaságnak.
A másik megközelítésben a vállalatokat helyezzük a középpontba. E tekintetben a csapatépítésre kerül a hangsúly, melynek lebonyolításához természetesen trénereket hívunk segítségül. Ez a szféra a tekintetben is érdekes lehet, hogy a terem kiváló terepe lehet brainstormingoknak is, hiszen az írható falak, az inspiráló környezet kreativitásra serkenti a dolgozókat.

A „Dühöngő”-csapat tagjai:

Buda Gergely (25), Közgazdász

2

Csorba Zsuzsanna (25), Kommunikáció PhD-hallgató

3

Hévei Sára (25), Marketing– és designszakértő

1

i.e_smart_-smarttal (1)