width=2019. április 4-5-én kerül megrendezésre a Várkert Bazárban a think.BDPST, Magyarország legnagyobb innovációs konferenciája. A rendezvényen belül a Start-up Expón állítanak ki a BVK vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma által szervezett startup verseny nyertesei. 

 width=

A think.BDPST-ről és a Start-up Expóról

A think.BDPST legfontosabb célkitűzése, hogy Európa innovációs térképén helyet biztosítson  Magyarország és a V4 országok számára. Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter fővédnöksége alatt, immár negyedik alkalommal rendezi meg az Antall József Tudásközpont a think.BDPST innovációs stratégiai konferenciát. A kutatás, az innováció és a jövő technológiái témáira fókuszáló nagyszabású esemény az idei évben az okos megoldások, az okos otthon és a digitalizáció témaköreivel foglalkozik. A rendezvény célja, hogy a kormányzati, oktatási és az üzleti szektorok között elősegítse az együttműködési lehetőségeket és a párbeszédet. Az esemény az International Visegrad Fund támogatásával és a Külgazdasági és Külügy Minisztériummal együttműködésben valósul meg.

A konferencia kísérő rendezvénye a Start-Up Expo. Ez a startup kiállítás a startupok világa és az innováció iránt érdeklődők, továbbá vállalkozók találkozója, ahol a BVK 9. Be Smart versenyének nyertes startupjai pitch sessions formában is bemutatkoznak.

A Start-up Expón kiállító szlovák és magyar startupok: 

Az Agrobotix – Agrocircle fejlesztése egy robotikus rendszer, mely termőföldeken dolgozik, minimális emberi beavatkozással.

A Bes egy mobil fókuszú applikáció hosszú távú ingatlankiadásra és bérlésre. Mind a bérlő, mind a kiadó számára lefedi az egész folyamatot, a beköltözéstől a lakás menedzseléséig.

Blue Colibri egy modern belső kommunikációs mobil platform, amely elősegíti a vállalatok számára, hogy elkötelezettebbé tegyék a munkavállalóikat.

A Caintwaiter mobil applikációjáva megreformálja a vendéglátóipart, segítségével a vendéglátóhelyek hatékonyabbá tudják tenni az asztalszervizt, ezzel időt és pénzt spórolva egy munkaerőhiánnyal küszködő piacon.

Az Eyerim egy egyszerűen használható, márkás designer szemüvegeket áruló webáruház, melynek célja, hogy a vásárlók mindent egy helyen.

Az InstantPlace Magyarország első közösségi helyszín- és irodamegosztó portálja, melynek célja, hogy a tárgyalók, közösségi irodák kínálatát elérhetővé, összehasonlíthatóvá és akár azonnal foglalhatóvá tegye a potenciális bérlők számára.

A program az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program határon átnyúló együttműködési program EYES projekt keretében zajlott.

A 9. Be Smart verseny támogatói: 

 width=

Támogatók:

 width= width=