Számtalan tehetséges emberrel találkozunk, akiknek zseniális gondolatok vannak a fejében, de amikor ezeket egy előadás formájában szeretné átadni másoknak, akkor az már nehézséget okoz. Ideges lesz, izgul, bizonytalanná válik vagy éppen ő-zik, elkezd hadarni, és nem sikerül eljuttatnia az üzenetét a közönségnek. Ilyen esetekben az első benyomás balul sülhet el, az üzlet nem jön létre, a közös célok meghiúsulhatnak, a közönség csalódottan távozik. Ismerős a helyzet?

 width=Az előadás során olyan gyakorlati fogásokat lehet megtanulni, amelyek beépítésével bárki válhat karizmatikus előadóvá. Többek között kitérünk arra is:
– hogyan kezdj hatásosan?
– hogyan kezeld a lámpalázad?
– hogyan tudod átvinni az üzenetedet?
– hogyan készülj fel egy előadásra?
– mitől maradsz emlékezetes?

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet

Időpont: 2018. április 12. 16:00-18:00

Az előadóról:

fb_public_profil_161108Bolya Imre inspirációs előadó és tréner. 6 éve kutatja a választ arra, hogy mitől lesz valaki karizmatikus előadó. Éveken keresztül a multi világban edződött mint középvezető, ma már a nyilvános beszédre fókuszál. Az a célja, hogy megmentse a világot az unalmas előadásoktól.
Ő maga is tart előadásokat, és e mellett másoknak segít, hogy karizmatikusan tudjanak kommunikálni a színpadon. Kulcsszavak: inspiráció, energia, jelenlét.

A regisztráció lezárult!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.