Ön tudja erre a választ?

Sajnos a legtöbb cégvezető erre vállat von… Pedig egy jól megválasztott szakember azon kívül, hogy rendben tartja a vállalkozás könyveit növekedési pályára is állíthatja a céget hitelfelvétel vagy pályázatok útját. A vállalkozók nagy része sajnos úgy gondol a könyvelésre, mint szükséges rosszra, amit igyekeznek letudni a lehető legegyszerűbb módon. Ez a hozzáállás viszont veszélyezteti a szervezet stabil működését, illetve hosszútávon többletkiadásokat generálhat, akár bírságok formájában is. No, de mi erre a megoldás? Erről lesz szó az október 2-i Be Smart workshopunkon.

„Garantálom, hogy ha részt vesz az előadásomon Ön is tudni fogja, hogy mi alapján válassza ki a vállalkozása számára a legmegfelelőbb könyvelőt!” – Szabó Ádám, gazdasági igazgató Economic Solutions Zrt.

 width=

Szabó Ádám, az Economic Solutions Zrt. gazdasági igazgatója, mérlegképes könyvelő, vállalkozásfejlesztési szakértő, pályázatíró.  Pályfutása során több, mint 1000 cégvezetővel dolgozott már, így ha céges ügyekről van szó érdemes odafigyelni arra, amit mond. Magyarország egyik leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő üzletviteli menedzsment cégének gazdasági vezetőjeként küzd a rossz könyvelőválasztási és cégmenedzsment gyakorlatok ellen.  Célja, hogy hazánkban egy nap minden vállalkozás  a számára legmegfelelőbb könyvelővel tudjon dolgozni.

Az előadáson áttekintjük, hogy milyen kérdéseket kellene minden vezetőnek feltennie a könyvelőjének. Persze megnézzük azt is, hogy ezekre egy felkészült szakember milyen válaszokat ad.

Az eseményünk célja, hogy bemutassunk Önnek esettanulmányok formájában egy olyan minősítési rendszert, ami alapján a megfelelő szakember kiválasztásával sok időt, pénzt és energiát tud megspórolni.

Az előadás interaktív lesz, és utána felteheti a kérdéseit az Economic Solution Zrt. szakértői csapatának!

Időpont: 2018. október 2. 16:00 – 18:00

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

Adatkezelési tájékoztató


Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen fénykép és videó felvételek készülnek a résztvevőkről a szervezők, valamint a média részéről. Tájékoztatunk, hogy regisztrációddal beleegyezel abba, hogy a Rólad készült felvételek felhasználásra kerüljenek a szervezők és az esemény honlapján és/vagy publikációiban, valamint a rendezvényhez kapcsolódó médiamegjelenésekben.