width=

Mesterséges intelligencia az online értékesítésben

Ahol az M.I. megjelenik, ott az ember labdába sem rúghat. Nem véletlen, hogy az online világ nagyhatalmai, mint a Google, Amazon mind M.I.-t használnak és olyan eredményesek. Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a mesterséges intelligencia a jövő, de valójában ez már a jelen.

Milyen egy jó értékesítő? Ismeri a vevőket, szinte olvas a gondolataikban, jó számokat produkál. Ahhoz, hogy egy ilyen értékesítőnk legyen komoly pénzeket és energiákat kell mozgósítanunk és koránt sem biztos, hogy beválik. Mi az amit tud a mesterséges intelligencia, amit egy ember nem? A válasz egyszerű, a nap 24 órájában tanul, megfigyel, értékel és kommunikál. Tehát folyamatosan szolgálatban van és bevételt termel.

Ez a technológia már nemcsak a gigavállalatok kiváltsága, hanem a piac kisebb szereplői számára is elérhető, erről fog Surányi Ferenc online értékesítés automatizálási szakértő beszélni.

 width=

Surányi Ferenc, online értékesítés automatizálási szakértő több, mint 10 éve sikeres vállalkozó. A kkv marketing meghatározó alakja, többek között a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítása is a nevéhez fűződik. Évtizedes automatizálási tapasztalatait az elmúlt 7 évben egy mesterséges intelligencia szoftver megalkotásában kamatoztatta (ami webshopokra telepíthető) és saját Startupot alapított M.I. Club néven.

Ha kereskedő vagy és érdekel az online értékesítés automatizálásának csúcsa, akkor mindenképpen itt a helyed.

Időpont: 2018. november 12. 16:00 – 17:30

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.