Vezetőként szükségünk van arra, hogy a munkatársainkra biztosan számíthassunk. Van, akinek ösztönösen sikerül kialakítani a kollégákkal a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot, de sokan küzdenek ezzel. Mivel a munkaerő hiány napjainkban komoly problémaként jelentkezik, a vezetők számára megnyugtató megoldást jelenthet az elkötelezettség kialakítása.

Az előadáson sorba vesszük azokat a vezetői eszközöket, melyekkel növelni tudjuk a munkatársak motiváltságát és elkötelezettségét, emellett rámutatunk azokra a csapdákra, amelyeket érdemes elkerülni az együttműködés során.

Tematika:

  • Kiből lesz szövetséges?
  • Vezetői szerep újragondolása
  • Emberközpontúság vagy rendszerközpontúság (vagy mindkettő?)
  • Beosztotti felelősségvállalás feltételei
  • Kommunikációs banánhéjak

Időpont: 2017. november 16. csütörtök 16:00-18:30

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), III. emelet

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Előadónkról:

 width=Kaszás Péter

Szervezetfejlesztési szakértő, a Teamguide Menedzsment Tanácsadó Iroda alapítója. Eredetileg tanárként végzett, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytatott kutatásokat. Az elmúlt 13 évben több száz hazai kis- és középvállalkozás fejlesztési programját vezette.

Tanácsadóként küldetése, hogy a milliárdos cégeknél szerzett szervezetfejlesztési tapasztalatait átadva segítse a vezetőket abban, jobban ráismerjenek a beosztottak motivációjára, pontosan lássák, hogyan lehet velük megtalálni a hangot, és ezáltal valódi szövetségesekre találjanak a személyükben.