width=

2018. február 20-21 között Essenben, a Thyssenkrupp központjában kerül megrendezésre a Beyond Conventions startup verseny, amely során innovatív vállalkozások mutathatják meg, milyen áttörő megoldási javaslatuk van 19 konkrét digitális kihívásra. 

Időpont: 2018. február 20-21.

Jelentkezési határidő: 2018. január 21.

Helyszín: Essen, a Thyssenkrupp központja

A verseny során, “Global companies work with agile startups on real challenges” – mottóval olyan tartományi nagyvállalatok állítják konkrét kihívások elé a startupokat, mint a Funke Medien NRW, Thyssenkrupp, Innogy, Schacht One és az Opengrid Europe, elvárásuk pedig, hogy a megadott feladatokra a fiatal vállalatok olyan prototípus jellegű, saját technológiai fejlesztésen alapuló megoldásokat szolgáltassanak, amelyeknek erős gazdasági potenciálja is van. A 19 konkrét kihíváson felül lehetőség van az ún. „Wild Card”-ra is azon individuális megoldások esetében, amelyek egyik ismertetett kategóriába sem illeszkednek.

A versenyről és a meghirdetett kihívásokról ezen a linken tájékozódhatnak: https://www.beyondconventions.de

A benyújtott pályázatokból első körben kiválasztott startupok a rendezvény keretében februárban nagy német konszernek számára prezentálhatják koncepciójukat. A nyertes startupok lehetőséget kapnak a konszernekkel való együttműködésre a megoldások realizálása kapcsán.