BRAND a lelke mindennek! Így építs sikeres márkát kisvállalkozóként – 2017. szeptember 28.

 

A brandépítés nem a nagyok luxusa, hanem egy eszköz, mellyel a legkisebbek is kiemelkedhetnek a marketing zajból. Hogy hogyan? Az előadáson többek között szó lesz a vállalkozó motivációiról, a márka hátterében álló személyes történetekről. Kitérünk a lehetséges arculati alapelemekre, beszélünk a hiteles kommunikáció megfelelő csatornáiról és tippeket adunk a vállakozások megkülönböztethetőségét biztosító egyedi márkaélmény formáira sok-sok saját, hazai és nemzetközi példa segítségével.

Időpont: 2017. szeptember 28., csütörtök, 16.00 – 18.30

Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), I. emelet 107. terem

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

A regisztráció lezárult!

Előadóink: Molnár Kata Orsolya és Mészáros Róbert

 width=Molnár Kata Orsolya, a Birdie Communications társtulajdonosa, a szabadúszó újságírást adta fel saját PR ügynöksége kedvéért, mely olyan márkák kommunikációjáért felel, mint a Popz Popcorn, a Zila Kávéház és a Lizzy Card. Az idén már 11 éves Filmtekercs.hu főszerkesztőjeként komoly szerepe volt abban, hogy lelkes önkéntesek létrehozzák az ország legnagyobb, független filmes portálját – az értékteremtés szívügye. Az állandó tanulás szenvedélye: eredetileg geográfus végzettségű, de folytatott tanulmányokat a vendéglátás, a PR és a pénzügy területén egyaránt, nemrégiben diplomázott a ELTE Filmtudomány Tanszékén.

 width=Mészáros Róbert, a BrandBirds és a Látványügynökség alapítója, közel 20 éve vállalkozó, éppen emiatt testközelből ismeri a magyar kezdő vállalkozók és a kisvállalkozások gondolkodását, lehetőségeit, korlátait. Grafikusként kezdte pályafutását, rengeteg arculat és marketing anyag készítésében vett részt, többszáz vállalkozó ügyfélnek dolgozva.

Jelenleg branding tanácsadóként küldetése a vállalkozók segítése a márkaépítésben, célja hogy minél több sikeres magyar márka legyen a piacon. 2017-ben jelent meg első könyve, Brand a lelke mindennek címmel, mely a BrandBirds márkaépítő szemléletről szól.

A személyes tanácsadások mellett workshopokat, tréningeket tart. Előadóként egyre több felkérést kap szakmai konferenciákra, a 2017-es TEDxBenedekhegy egyik előadója lesz.