Budapest Nő címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumot Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2019. március 6-án a Bálnában.

 width=
A rendezvényen készült fotók megtekintéséhez kattintson a képre!

Dr. Bagdy Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese megnyitó beszédében elmondta, hogy a közelmúltban Budapest csaknem 30 európai város közül bejutott az 5 legjobb közé és továbbra is versenyben van a Webit Fesztivál, Európa egyik legrangosabb webtechnológiai eseményének megrendezésére kiírt pályázatban.

Budapest az elmúlt hónapokban minden innovációval foglalkozó városlistán az élre tört. Fővárosunk tavaly elnyerte az unióban megszerezhető legrangosabb elismerést, a Startup Europe díjat a startupok számára legjobb közigazgatás kategóriában. Egy friss brit elemzés szerint Budapest Európában a legjobb város a startup vállalkozások indításához – mondta Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

A rendezvényen átadásra kerültek a BVK 8. és 9. Be Smart versenyének Női startupper különdíjai. Hegedűs Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója négy díjazott, a BankZee, az e-Fásli, a Parashout és a Younicorn részére Platinum Mastercard bankkártyát ajándékozott.

 width=Ez egy remek kezdeményezés, a sikeres női vállalkozások elismerése hozzájárul ahhoz, hogy a nők higgyenek magukban, s merjenek belevágni saját üzlet építésébeGyőri Enikő, Magyarország madridi nagykövete.

A BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának fővédnöke Tarlós István, Budapest Főváros főpolgármestere.

A BVK 8. és 9. Be Smart versenyének Női startupper különdíjazottjai

BankZee

A BankZee egy B2B, white label családi bankolás megoldás pénzügyi intézetek számára, a Z-generációs ügyfeleket eléréséhez, márkalojalitás kialakítására, a pénzügyi tudatosság fejlesztésére.

E-Fásli

Az e-Fásli az első öntanuló terápiás eszköz, a feltalálója egy 17 éves középiskolás diáklány. Intelligens, viselhető és személyre szabott kezelést biztosít szerver-oldali big data analízis segítségével.

Parashout

A Parashout egy új megközelítés a közösségi médiában, mely lokációhoz kötött üzenetküldési és fogadási funkciókat, valamint helyalapú hírforrást kínál a nemkívánatos zaj kiszűrése érdekében.

 width=Younicorn

A Younicorn.io egy nemzetközi startup közösségi oldal startupoknak, befektetőknek és mindenkinek akit ez a világ érdekel, olyan funciókkal ellátva, ami az egymással való kapcsolatfelvételt, kapcsolattartást segíti az érintettek  között.

Blue Colibri

A Blue Colibri egy modern belső kommunikációs és elköteleződést segítő mobil platform, amely elősegíti a vállalatok számára, hogy elkötelezettebbé tegyék a munkavállalóikat.

Cantwaiter

A Cantwaiter mobil applikációjával megreformálja a vendéglátóipart, segítségével a vendéglátóhelyek hatékonyabbá tudják tenni az asztalszervizt, ezzel időt és pénzt spórolva egy munkaerő hiánnyal küszködő piacon.

Clickforwork

A Clickforwork egy online platform, az alkalmi diákmunkákat gyűjtőhelye.

Unipie

A UniPie egy olyan e-learning alkalmazás, mely az egyetemi könyvtárak funkcióit és életét ülteti át a virtuális térbe.

VR Pickpocket

Figyelem elterelés virtuális valóság segítségével, a gyógyszeres kezelés alternatívája fájdalomcsillapításra.

TMRW Life

A TMRW® Life okostelefon alkalmazások egy digitális szállodarendszert fognak össze, amely a vendégeket egyedi digitális élményben részesíti, emellett lehetőséget ad a szálláshelyeknek, hogy hatékonyabban tevékenykedjenek.

Főtámogató: 

  width=

Támogatók: 

 width=

 width=