Budapest SMART Pont

 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a VII. kerület Rákóczi út 18. szám alatti székházában az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete ideje alatt nyitja meg SMART Pontját az i.e.SMART nemzetközi projekt keretén belül.

A megnyitó pontos időpontját, illetve a rendezvény programját és meghívóját hamarosan közzétesszük felületeinken. Az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete 2013-ban november 25-e és 30-a között kerül megrendezésre.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány valamint a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partnerként vesznek részt abban a Közép-Európai Operatív Programból támogatott projektben, amelynek célja, hogy a kreatív iparágak, zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat működési környezetét fejlessze, segítsen az e téren működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetén.
A projekt fő célja olyan regionális kompetencia-központok (SMART Pontok) felállítása, amelyek megfelelő képzést nyújtanak elsősorban 15-35 év közötti fiatalok számára, akik a fenti szektorokban szeretnének vállalkozásokat alapítani.