A Közalapítvány vezető szakértője Erdei-Lakatos Kinga, a JCI Budapesti Szervezetének tagja és Szamosközi Péter, a JCI elnökének a partnerségével került megrendezésre a Közalapítvány székházában 2013. április 24-én a Diákszervezetek Fóruma 2013. – III. rendezvénysorozatán belül a Magyarországon működő elit és közhasznú szervezetek bemutatkozására, találkozójára.

A rendezvénysorozat házigazdájaként, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány képviseletében Szekeres György program menedzser, köszöntötte a résztvevőket és mutatta be előadásában a Közalapítvány vállalkozásfejlesztési tevékenységét, valamint kiemelten az induló vállalkozások számára is elérhető, a megújult, MFB Kisvállalkozói Hitelt. Felhívta a résztvevő fiatalok figyelmét a transzformatív üzleti megközelítésen alapuló vállalkozásfejlesztési programra, a nemzetközi i.e. SMART projektre.
Dr. Ungvári Zsigmond, kormányzó a Rotary Klubok Magyarországi Szövetsége képviseletében a szervezet működését ismertette a résztvevők számára. Bemutatkozott a fórumon a Spissák István, a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége kormányzója és Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke. A program folytatásaként Galambos Róbert mutatta Suspended Coffee Magyarország működési elvét. Végül a szervezési feladatokat ellátó és vendéglátó szerepét betöltő Junior Chamber Magyarország (JCI) nemzeti elnöke, Szamosközi Péter emelte ki előadásában a fiatal számára nyújtott programokban a JCI nemzetközi és magyar szerepvállalását.
Az előadásokat követően a kérdésekre adott válaszokkal és ezt követően kötetlen beszélgetéssel zárult a programsorozat aktuális rendezvénye.