width=Kiváló bemutatkozási és piacépítési lehetőséget kínál magyar tech startupok számára Észak-Rajna-Vesztfália régióban a Düsseldorfi digitális HUB. A szervezet Digital Demo Day nevű, február 1-i konferenciával egybekötött kiállításán díjmentesen vehetnek részt a magyar startupok. A szervezők készek akár egy magyar kiállítói terület kialakítására is.

Időpont: 2018.február 1. 

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.

Helyszín: postPOST – Grand Central, Düsseldorf

A kiállításon való részvétel feltétele a „DEMOnstrálható”, azaz bemutatható termék prezentálása az egynapos rendezvényen.

Lehetséges területek ennek megfelelően pl.: VR/AR, IoT, smart devices, robotika, drónok.

Egyes kiállítók lehetőséget kapnak mindemellett egy speakerslot keretében a konferencián való bemutatkozásra is.

Több mint 1000 szakmai látogatót várnak a szervezők.

Düsseldorf város, mint az Észak- Rajna-Vesztfáliában létrehozott hat digitális HUB egyike, a Rajna-vidék metropolisz régió meghatározó központja. A város sokat tesz a startupok alapítására és letelepítésére irányuló támogatások nyújtásért. Tartományi főváros révén (számos főkonzulátus honos a városban) a Düsseldorf HUB esetében kiemelkedő szerepet játszik mindemellett a nemzetközi nyitás és kapcsolatépítés a digitális gazdaság terén is.

További információk a rendezvény és annak programja kapcsán lehívhatók ITT.

A Digital Demo Day-el, ill. az azon való részvétellel kapcsolatos kérdések esetén a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus készséggel ad további felvilágosítást: