Együttműködési megállapodás a III. Kerület és a XV. Kerület Önkormányzataival

 

Közalapítványunk megújított mikrohitel stratégiájának kiemelt célja a kerületi önkormányzatokkal történő együttműködés erősítése.

Ennek egyik első lépéseként együttműködési megállapodás született a III. Kerület (Óbuda-Békásmegyer) és a XV. Kerület (Rákospalota-Pestújhely-Újpalota) Önkormányzataival. Az együttműködés célja az, hogy a mikrovállalkozásokat segítő finanszírozási termékeink minél szélesebb körben jussanak el a helyi, kerületi mikrovállalkozásokhoz.

Így a kerületi mikrovállalkozások számára is elérhetőek a Budapest Mikrohitel Program non-profit mikrohitelei, melyek a személyi kölcsönöknél lényegesen kedvezőbb feltételekkel igényelhetők. Kedvezményes kamatozású hiteleket kínálunk az életképes üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, közjegyzői vagy ügyvédi irodáknak.

A Budapest Mikrohitel Program termékei igényelhetők ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 3,9%-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-15 év futamidőre, maximum 15 mFt összegig, saját erő nélkül vehető igénybe.

Finanszírozási tanácsadóink a mikrohitelek iránt érdeklődő III. vagy XV. kerületi mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást, melynek során a mikrovállalkozások segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődni, valamint hitel konzultációra időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet:

 

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36-1/268-1800+36-30/954-0882

mikrohitel@bvk.hu

nagy.maria@bvk.hu

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)